Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Kostuch

Kostuch

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Kostuch
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Kostuch, Jezus, 
  • SteamID: 76561198944888837
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Aktualnie żadnej ale mam w planach zrobić reaktywacje swojej ekipy ToX
  • Imię: Tomasz
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Przeszedłem
  • Znajomość regulaminu: 8/10
  • Znajomość gry: 9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Minimalnie 5h dziennie 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie 
  • Coś o sobie: Mam na imię Tomasz mieszkam w województwie Małopolskim. Lubie spędzać czas grając w gry. W Hurtworlda gram około 3 lat i mam ponad 2000 godzin. Znam się dobrze na systemie banów i wiem jak zlokalizować programy wspomagające oraz rozpoznać osoby używające owych programów. 
  • Dlaczego Ty:  Jestem osobą znającą się na grze, miłą, pomocną oraz szybko się uczę. 
8 godzin temu, kretoip napisał:

Jest dużo helperow- jestem na nie! 

-nigdy nie byłeś adminem

+/- grałeś na cheatach- ale to nie znaczy że potrafisz znaleźć nawet Bodzia :) ( np. Nomi nie potrafi :)) xd

Tak potrafię znaleźć cheaty w przeciwieństwie co Ciebie. A to że Nomi nie potrafi w co wątpię to nie moja wina. 

To że miał cheaty to odrazu na nie?? 

Ma 15 lat i co w tym dziwnego ze mutacje ma i jestem pewny w 99% że ma większe pojęcie o tej gierce niż wy więc pogchamp  dla Was to że macie helpera to jest zapewne błąd głównego właściciela bo ten Mateo się nie nadaję nawet nie wie że da się zmienić opcję bodzia żeby nie odpalala się pod f5 ;) jak zapewne większość waszych helperow którzy nie mają pojęcia o bugach i różnych skryptach (nie mówię tu o bodziu czy chinolu) 

Moim zdaniem zasługuje na szansę 

W dniu 26.04.2020 o 17:30, MateoGaming napisał:

W wieku 15 lat ?? 

xdddddd A Ty ile miałeś lat jak mutacje przechodziles?

Znam Kostucha już ze 2 latka, był ogarnięty, wiele pomagał później ja miałem przerwę gdy on się odpalał ale wierze ze się zmienił i byłby dobry w sprawdzaniu graczy, pomaganiu innym czy tego typu rzeczy. To, że helperzy z s1 nie potrafią tego zrozumieć, że ktoś może wejść na ich miejsce i od razu odrzucają to jest po prostu nie do zrozumienia. Liczę na to szczerze że Kostuch przejdziesz dalej i zajmiesz miejsce któregoś z teraźniejszych helperów. ;) 

Jestem na TAK 

5 minut temu, Staalinowsky napisał:

Znam Kostucha już ze 2 latka, był ogarnięty, wiele pomagał później ja miałem przerwę gdy on się odpalał ale wierze ze się zmienił i byłby dobry w sprawdzaniu graczy, pomaganiu innym czy tego typu rzeczy. To, że helperzy z s1 nie potrafią tego zrozumieć, że ktoś może wejść na ich miejsce i od razu odrzucają to jest po prostu nie do zrozumienia. Liczę na to szczerze że Kostuch przejdziesz dalej i zajmiesz miejsce któregoś z teraźniejszych helperów. ;) 

Jestem na TAK 

Dziękuje!

Hm może i ja coś dodam :)

Plus taki,że się zmienił i nawet ładnie ogarnął i to,że pomagał w znajdowaniu cziterków 
Minus wiek również uważam,że troszkę młodziutki i różnie to bywa

Plus pomaga graczom -sama zauważyłam

Minus no Twoja kadencja z czitami dość ogromna 

Plus jesteś osobą,którą serio da się lubić ,rozmawiać 

Więc jestem pomiędzy :)

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Helpera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...