Jump to content

EymiAyame

Pener
    686
  • Last visited

• Days Won

29

EymiAyame last won the day on May 14 2023

EymiAyame had the most liked content!

Hurtworld

• Nick w grze
    ♋♥♥♥ EyMiŚ ♥♥♥♋
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    dużo xD

Recent Profile Visitors

18,982 profile views

EymiAyame's Achievements

1. przeklętej harpi, która żywiła się....
  2. Eymi jak ja pierwszy raz w życiu dostałem bana na tym serwerze to jak to mój kolejny ban ?

3. niby tak ale po to jest blokada żeby nie było tego bh więc myślę,że tak jak jest jest dobrze.
  4. popieram zakaz bh powinien zostać jak jest
  5. Hurtworld Domówka czy Klub
  6. Witamy Chciałabym zachęcić graczy do udziału w evencie "zagadka". A wyglądało by to tak: - 25 uczestników - organizatorzy zadają pytania, kto pierwszy udzieli poprawnej odpowiedzi zdobywa punkt - 3 pierwsze osoby z największą ilością punktów wygrywają - Zapoznanie się z regulaminem obowiązkowe -Przewidziane nagrody -Zapisy u Administracji Naszego serwerowego Ts Regulamin: 1. Organizator zadaje pytanie osoba,która odpowie poprawnie jako pierwsza zdobywa punkt. 2. Zakaz używania wulgaryzmów i szydzenia z innych uczestników. 3. Podczas eventu panuje cisza,więc mikrofony nie będą od mutowane. 4.Na wszelkie pytania dotyczące eventu odpowiadamy na Ts Hw69.pl Zapisy od 4.05.2020 do 14.05.2020 Start 18.05.2020 godz.18:00 W razie jakiś pytań zgłaszać się do organizatorów: Nomi, Eymi, Incognito.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...