Skocz do zawartości

Gamer

Użytkownik
    39
  • Ostatnia wizyta

1 obserwujący

Hurtworld

• Nick w grze
    •888•Arkad
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    6000

Ostatnie wizyty

2471 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Gamer

Rookie

Rookie (2/14)

• Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Unikat

Najnowsze odznaki

13

Reputacja

1. moim zdaniem nie jest to problem przecież meina nie rozmurowuje i nie murujesz co 10 min a żelaza na meina rozmurowanie to starczy ze stak max
  2. nie notp tylko x2 nikomu nie chce sie grac na x2 to nie 2k16
  3. ja bym zrobił 1 wipe testowy jak wyjdzie moim zdaniem wyjdzie na lepsze ponieważ będzie się więcej działo więcej pvp
  4. po prostu zrobić notp niech ludzie all ity przewożą lub przenoszą z buta
  5. To trzeba zrobić ankietę lub po pytać ekipy na serwerze s1 czy chcą żeby był antyBH czy jednak nie chcą
  6. No właśnie 60 c4 to wystarczy mieć 10 osób i każdy Evip i 1 meina leci tylko do tego zostaje 90 deto Był bym za tym ale musiał by się zmienić jeden punkt zakaz robienia baz na sklejanych musiały by być odblokowane
  7. Z tym masz rację też moim zdaniem bym tam na 1 wipe testowy wyłączył antybh ale tylko w kit start krzemienna siekiera kamienny kilof oraz plecak lub buty zamiast plecaka
  8. Niby i masz rację ale teraz każdy się nauczył do szybkiego przepalania
  9. moim zdaniem powinno byc jak by nie bylo to taki tryhard ze nie wiem
  10. niech dodadzą kit start oraz kit pomoc
  11. juz podalem ci nick ten drugi

1. Gamer

Gamer

i jak ? bo nudy a dalej grac nie moge

2. Gamer

Gamer

to jak z tym ub bo nie wiem czy mam siedzieć dalaj przed komputerem

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...