-
Content Count
101 -
Last visited
-
Days Won
2
Zzzubbi last won the day on June 17 2020
Zzzubbi had the most liked content!
Community Reputation
54 DobryAbout Zzzubbi
-
Rank
Bywalec
Hurtworld
-
Nick w grze
Zzzubbi オリーブ
-
Znajomość gry
-
Czas gry
-
Recent Profile Visitors
-
NYGxGrubaseQx started following Zzzubbi
-
Zzzubbi started following NYGxGrubaseQx
-
Zzzubbi started following PROPOZYCJA X5 NO TP!, [Odrzucone][Propozycja] Zakaz TP z C4 i deto, Rekrutacja Do [TNL] and and 1 other
-
s1 [Odrzucone][Propozycja] Zakaz TP z C4 i deto
Seun replied to question's Zzzubbi in Questions, problems, suggestions
Widzę duży problem zwłaszcza gdy jest jakiś "limit maszyn" i zmiana dropu lootu z maszyn z x5 na x2 -
s1 [Odrzucone][Propozycja] Zakaz TP z C4 i deto
Seun replied to question's Zzzubbi in Questions, problems, suggestions
+1 co wy chcecie wrócić do budowy mainów z z drzwi? xd -
Witam witam otwarcie rekrutacji do ekipy TNL. Szukam ogarniętych osób z fajnym stażem. - 16+ (ogar mikro) - 1200h+ - only ts3 - trochę poświęconego czasu na grę - no toxic ale dystans do siebie Oferujemy nie tylko granie w hurtworlda gramy też w inne gry jak cs valorant itp. kontakt tu albo https://steamcommunity.com/id/billieeliish/ elo321 j60
-
i tak sie nic nie bedzie działo XD kolejna edycja classica bezsens tydzień max bo w 1 dzień i tak idzie zrobić wszystko jak ma się z 3 osoby w ekipie
-
bez meteoru
-
legacy (v1) PROPOZYCJA X5 NO TP!
AkioD1 replied to question's Zzzubbi in Questions, problems, suggestions
Według mnie to nie wypali brzmi trochę jak start "kolejnej edycji" serwera classic :P -
legacy (v1) Burza oraz deszcz. V1
Piotrek1408 replied to question's Zzzubbi in Questions, problems, suggestions
+1 byq deszcz jak najbardziej ale zawieruche to ja bym zostawił -
siema szukam ludzi do grania w piątek s1 pw tutaj albo https://steamcommunity.com/id/billieeliish/ essa 🙃
-
legacy (v1) Rajdowanie/Blokada
Life_K69 replied to question's Zzzubbi in Questions, problems, suggestions
Wydaje mi się ze chodzi o to, że po zaplantowaniu C4 na ścianę pokazuje się na chacie powiadomienie np na czerwono coś w stylu "[RaidBlock] Blokada Teleportacji na 3 minuty. O coś takiego chodzi chyba 🤔 -
51. Chomik umarł z przeziębienia ponieważ @Nomi zostawił go na balkonie
-
Zzzubbi changed their profile photo
-
Nick: Zzzubbi オリーブ UniqueID: VuMfvYduv9zIqB1a4sN3368zdOU= Pierwsza Wizyta: 29.04.2020 12:29:23 lecz jest to stara data ponieważ komputer był formatowany 😛 Data urodzenia: 30.05.2001 Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 8 Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 8 Kariera na TS3: Różne funkcje Admin Serwer Querry, Główny Administrator, Pomocnik TS, Server Admin różne różniste a to były serwery Cs 1.6 Hurtworld Cs-go minecraft itp. Dlaczego ten TS?: Ponieważ TeamSpeak hw69.pl jest dobrze przemyślany rozbudowany i zadbany ludzi jest zawsze dużo a nawet czasami 512 slotów jest zajęte. A także są często prowadzone eventy np. karaoke lecz nie tylko związane z Ts ale i związane z grą Hurtworld zawsze to jakaś rozrywka dla ludzi. Rozmiar buta: 46 :v Kilka słów o sobie: Raczej dużo ludzi już mnie zna więc nie wiem co mam tutaj napisać. Mam na Imię Dominik mam 19 lat. Moimi zainteresowaniami jest granie jak i informatyka. Jeśli chodzi o moj charakter to jestem raczej miłą osobą dla innych 😛. Wydaje mi się że nie mam problemów z prowadzeniem konwersacji i nawiązywaniem nowych kontaktów. Jestem osobą kulturalną i spokojną ale chyba jak każdy do czasu tak niestety są momenty w których człowiek nie wytrzymuje i musi się jakoś wyżyć. Czas na TS: Tak +- od 10 do 15 godzin dziennie Co zmieniłbyś na Serwerze: Myślę że na serwerze nic bym nie zmieniał ponieważ jest dobrze dopracowany i nie potrzebuje żadnych poprawek ani nowości wszystko jest dobrze przemyślane 😜 Co chciałbyś robić: Wiadomo że jako Wyższa ranga na Ts chciałbym utrzymywać porządek na serwerze pomagać użytkownikom a także pomagać w prowadzeniu serwera. "Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera"
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.