Jump to content

eN.

Elita
    989
  • Last visited

• Days Won

96

eN. last won the day on April 1 2022

eN. had the most liked content!

Hurtworld

• Nick w grze
    eN.
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    ~2000 h

Kontakt

• GG
    6799124

Recent Profile Visitors

16,872 profile views

eN.'s Achievements

1. Skoro stalowe/metalowe konstrukcje, no tp, ograniczony drop materiałów to może zwiększyć drop deto z hang. Bo deto to będzie połowa sukcesu, a będzie trzeba się najeździć, nachodzić za materiałami i wtedy można rajdować metalowe dachy :] I jest szansa że się kogoś spotka
  2. Pomysł fajny, jedyną moją sugestią jest zrównoważenie Vip'ów do dropu na serwerze. Rangi są potrzebne, ale nie mogą być przewagą. Niech dropi deto tak, by szło nadgonić, a nawet dogonić. Bo osoby, które trychardują po kilka/naście godzin dziennie nie są w stanie dogonić tych, co odbierają kity i trochę dropią coś za coś. Bez wysiłku i z wysiłkiem
  3. eN.

Pożegnanie. :)

Ja dalej jestem w Administracji. Tylko na innym stanowisku Dalej moge Was ochrzaniać 🤣
  4. Po ponad 3 latach i 5 miesiącach "pracy" na serwerowni HW - (ku uciesze większości ) chciałam oficjalnie pożegnać się z funkcją Kierownika HW. Teraz będę wykazywać się na kolejnej funkcji, tym razem mniej wymagającej kontaktu z Wami. Pamiętajcie o tym, że będę dla Was zawsze, znajdziecie mnie dalej na tym samym TS, dalej w tym starym składzie. Nie macie pojęcia ile się dzięki Wam nauczyłam. Mam na myśli każdy kontakt zarówno ten "przyjacielski" jak i ten "mniej". Pamiętajcie, że każdy z Was tworzy tą społeczność, a cechuje Was fakt, że każdy z graczy jest inny i na swój sposób wyjątkowy. Bardzo, ale to bardzo cieszę się, że miałam możliwość być tu z Wami. Cieszę się, że jako "Ciotka" mogłam wielu z Was pomóc, oraz przepraszam tych, dla których byłam nieugięta Mam nadzieję, że kiedyś znów spotkamy się na serwerach HW69! ❤️ Rozwijajcie tą serwerownię. Została jako jedyna a w Was jest potencjał by była najlepszą ever!
  5. Narzekaliście na brak nowości, więc nowości będą! Oddajemy Wam do dyspozycji temat, który ma nam umożliwić poprawianie starych serwerów jak i wprowadzenie nowego! Pobawcie się chwilę w technika, zastanówcie nad tym co Wam się podoba, co Wam się nie podoba. Fajnie jakbyście zasugerowali nam co powinniśmy zmienić a co wprowadzić. Zaczynamy
  6. Zapraszamy miłośników Hurtworld It V2 do wzięcia udziału w ankiecie, ale nie tylko Ankieta dotyczy tego, czy chcielibyście aby powstał serwer Classic. Oraz czy miałby być dostępny tylko dla posiadaczy gry HW na Steam, czy mamy umożliwić pobranie wersji non steam. Kolejną sprawą wymagającą użycia przez Was większej ilości siły, bo trzeba będzie użyć klawiatury, jest kwestia powstania całkowicie nowego serwera na It V2. Nazwijmy go "Serwerem Marzeń". Co ma być, jak to widzicie, co sprawi, że HW ożyje Traktujemy sprawę serio, Wasze pomysły są cenne jak monety na HW. Macie czas do 06.07.2020 Czas start!
  7. @Patrick dostaje się na stanowisko Nowego Helpera s6
  8. Serwery potrzebują Helperów! Zapraszamy do składania podań ;)

1. Chuck

Chuck

jaa chce :D s1 24 online 

2. Ukasz4321

Ukasz4321

Hejka eN Jutro konczy mi sie ban wiec bede mógł złozyc podanie :)

9. eN.

Ark Survival Evolved

Zapraszamy! Jak macie problem piszcie śmiało
  10. Dzięki uprzejmości @!Dark! pozwoliłam sobię zamieścić post. Abyście wiedzieli, że biggames to nie tylko Hurt ;) Wracamy z serwerami Behemota. #PC #PVE #Serwer #Reklama Postawiliśmy na prostotę, nieco szybszą rozgrywkę - ale eliminując zbyt duże ułatwienia Chcielibyśmy abyście szanowali czas swój i towarzyszy. Liczymy się z Waszym zdaniem dlatego zapraszamy na nasz discord, tam możecie zapoznać się z regulaminem, informacjami dotyczącymi serwera, a także kontaktować się między sobą i Administracją. Nie "napaćkaliśmy" modów, są tylko 3 (myślimy nad 4) ale zobaczymy Start 02.06.2020 godzina: 10:00 DISCORD: https://discord.gg/fftwsG7 Siedlisko Behemota The Island 213.32.6.5:27015 Przystan Behemota Valguero 213.32.6.5:27016 Zatoka Behemota Ragnarok 213.32.6.5:27017 Grota Behemota Genesis 213.32.6.5:27018 Uniwersum Behemota Extinction 213.32.6.5:27019 Dodatkowo będzie Aberracja i Crystal Isles
  11. @ImxAdy zrezygnował ze stanowiska Starszego Moderatora na naszej serwerowni. Jego wzorowa postawa i nie naganna praca zapewniła mu możliwość powrotu do nas kiedy będzie na to gotowy.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...