-
Content Count
103 -
Last visited
-
Days Won
3
bakuu1337 last won the day on April 7 2021
bakuu1337 had the most liked content!
Community Reputation
39 PrzyjaznyAbout bakuu1337
-
Rank
Bywalec
Hurtworld
-
Nick w grze
bakuu
-
Znajomość gry
-
Czas gry
2500h
Kontakt
-
Discord
bakuu#5407
-
GG
po co to komu
Recent Profile Visitors
-
bakuu1337 started following [Odrzucone][Helper] Macuk, [Odrzucone][Helper] [4FUN]aston and [Przyjęte][Helper] Szymus970
-
Jeśli się dostaniesz to czekam na skargi ,, faworka, 2 helperów w ekipie '' 😂
-
To masz 24 lata czy 21 ?
-
bakuu1337 started following [Odrzucone][Propozycja] Zakaz TP z C4 i deto, Serwery HW69, [Odrzucone][Helper] weetAngel and and 1 other
-
bakuu1337 changed their profile photo
-
legacy (v1) Serwery HW69
Mruczel replied to question's bakuu1337 in Questions, problems, suggestions
na v1 nie -
Po tym co widziałem jakie rzeczy wypisujesz na czacie, jak się odnosisz do innych graczy na voicechacie, jestem stanowczo na nie. A właśnie mam jeszcze jedno pytanko Panie The_Best jak to działa, złożyłeś wcześniej podanie i napisałeś, że grałeś 7 lat w hurta, a teraz grasz od 5.
-
Tak znam tylko, że wczoraj znowu był problem bo wyzywał pewne osoby.
-
Chyba żartujesz składając podanie na helpera, wystarczająco słyszałem wyzwisk z twojej strony, poza tym stanowisko helpera wymaga odrobinę kultury, a u Ciebie jest jej brak !
-
Czyli jednak Administracja gra , ciekawe wcześniej nikogo nie widziałeś ...
-
Ale to jest HW69 a nie jakiś ***** serwer Jeśli te serwery były tak ,, DOBRE '' to dlaczego ich nie ma ... Zapraszam tutaj https://forum.hw69.pl/skargi-na-administrację-f134/. 😂😂😂
-
s1 [Odrzucone][Propozycja] Zakaz TP z C4 i deto
Seun replied to question's bakuu1337 in Questions, problems, suggestions
Tak tylko jest to serwer x5 z tp, więc dlaczego tp mamy zablokować z c4 lub deto. Raid Mode jest na tyle dobrze zrobiony, że nie trzeba zmian. -
To chyba mało grałeś przez te 2 miesiące ... A jeśli Ci chodzi o aktywność Helperów o to nie musisz się bać a jeśli jest ona taka ,, znikoma '' to możesz sam złożyć podanie. Serwer jakoś musi na siebie zarobić. Po dodaniu opcji usuwania burzy/deszczu i /kit pomoc to nie będzie stare dobre x5. Jeśli dla Ciebie jest ciężko na x5 są inne serwery x15 lub x1000.
-
s1 [Odrzucone][Propozycja] Zakaz TP z C4 i deto
Seun replied to question's bakuu1337 in Questions, problems, suggestions
Niby dobry pomysł, ale co jeśli musisz zabrać c4 z maina a masz tylko home. I jak w takiej sytuacji to ma działać ? -
Od pilnowania porządku na czacie jest Administracja... poza tym taka ranga jak moderator istnieje. Jaki jest sens usuwania burzy/deszczu to jest gra survival.
-
Widzę, że jesteś aktywny na serwie, nie widziałem żadnych wyzwisk z twojej strony. Myślę, że można dać chłopaki szansę. Jestem na tak!
-
https://forum.hw69.pl/wspólna-gra-f5/ tutaj rekrutacja do ekipy
-
😂 😂 😂 😂 😂 😂
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.