Jump to content

bakuu1337

Pener
    104
  • Last visited

• Days Won

4

bakuu1337 last won the day on January 19

bakuu1337 had the most liked content!

2 Followers

Hurtworld

• Nick w grze
    bakuu
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    3000h

Kontakt

• Discord
    bakuu#5407
  • GG
    po co to komu

Recent Profile Visitors

2,900 profile views

bakuu1337's Achievements

1. Co do mapy jest to trochę prawda, może i nie grałem dużo (prawie wcale) wystarczyło mi to, że wbiłem na x1000 i autem zwiedzałem mapę. Z mojego punktu widzenia (starego wyjadacza) jest tam za dużo miejscówek, które nic nie wnoszą do gry, a tylko stoją. Nie wiem jak tam jest z optymalizacją ale pewnie osoby, które mają słabsze pc ubolewają nad spadkami fps. Moim skromnym zdaniem już było lepiej zostawić defaultow'a mapę. Z mojej strony to tyle, jak sami widzicie dużo osób do gry nie wróciło więc jest coś nie tak. 😪
  2. Tak tylko jest to serwer x5 z tp, więc dlaczego tp mamy zablokować z c4 lub deto. Raid Mode jest na tyle dobrze zrobiony, że nie trzeba zmian.
  3. Niby dobry pomysł, ale co jeśli musisz zabrać c4 z maina a masz tylko home. I jak w takiej sytuacji to ma działać ?
  4. Ciekawe, za jakiś czas propozycja zakaz używania sprinta ?
  5. Nowaczento to kozak #NOWAKNAJUPITERA
  6. toxic nie miły faworka w clanie 

1. Show previous comments  1 more
    2. bakuu1337

bakuu1337

hmmm ... ciekawe 😂😂

3. oramwas

oramwas

popeek dobrze mówi

4. RestaR

RestaR

Polecam się zapoznać ze słowem toxic i zrozumieć jego znaczenie, bo z tego co widzę chyba nie za bardzo je rozumiesz. Jeśli masz jakieś wątpliwości masz dział skarg od tego i tam napisz.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...