-
Content Count
33 -
Last visited
Community Reputation
10 PrzyjaznyAbout Air
-
Rank
Bywalec
Hurtworld
-
Nick w grze
Air
-
Znajomość gry
-
Czas gry
1k+h
Recent Profile Visitors
-
Air started following KOLEJNY RAJD NA EKIPE TWP, [Propozycja] Blokada FF, [Odrzucone]Komenda FriendlyFire and and 6 others
-
legacy (v1) [Propozycja] Blokada FF
Gamerek321 replied to question's Air in Questions, problems, suggestions
Jestem za -
s8 [Odrzucone]Komenda FriendlyFire
DotykProboszcza replied to question's Air in Questions, problems, suggestions
Jestem za -
Witam przychodzę z propozycją aby wipy były co np. 3-4 dni bo po 4 dniu już naprawdę nie ma co robić i mało osób gra.
- 1 reply
-
- 1
-
-
chyba oszalałem...
-
ej mordo ja mam pytanko a ty teraz będziesz płakał na tym forum że jich jest za dużo??
-
s5 Zakaz budowania na napro i wywalania itemow podczas rajdu
G00d7ucK replied to question's Air in Questions, problems, suggestions
Jestem za polać mu -
Team #BoskiToBot xd koxik rajd
-
legacy (v1) [Problem] Kolory w Hurtworld
dominik19971019 replied to question's Air in Questions, problems, suggestions
Może pomóc odinstalowanie i zainstalowanie od nowa lub możesz mieć coś zrąbane w plikach gry raz tak miałem że drzewa mi się nie pokazywały zainstalowałem od nowa launchera i wszystko git Mam nadzieje że pomogłem -
Jazda z nimi płaczki z x1000 co stuffa stracą i płaczą
-
Powiem tak jak ja widze wasze wypowiedzi na ten temat to jest forum do głosowania i dawania propozycji czy kłócenie się z Bakiem sorry ale to nie jest na miejscu + Nie liże dupy bakkowi... A wracając do tematu popieram to raz na jakiś czas wchodzili moderatorzy ale to było tak rzadko że to szok a lepiej by było żeby były moderatorzy zamiast helperzy bo helper nie może zorganizować jakiegoś fajnego eventu typu: 1vs1, PvP car Itp. Pozdrawiam
-
Z stalowymi dachami i wgl
-
s1 [Propozycja] Zakaz budowania podwieszaków i TP
JamaTo_ replied to question's Air in Questions, problems, suggestions
To jest propozycja Pół dobra Pół nie bo będzie przesadą że nawet pod wieszaków nie będzie można ale też racja z tym ze tego sie spikać na on ja bym poprostu zmiejszył rajd blocka np rajd block był by dopiero o 3 do 10 czy coś takiego i by to rozwiązało sytuacje bo o 3 takiego podiweszaka można spikać bo napewno połowa ekipy lub nawet więcej będzie spała Pozdrawiam Air. -
s1 [Propozycja] Kity z C4 dopiero następnego dnia po WIPE
feber_ replied to question's Air in Questions, problems, suggestions
+1 Dobrze gada polać mu -
Jestem na tak - Pomocny - Nie lubi RS - Nie jest już tak toksyczny Dla mnie giga kocur Nie no tak na serio na tak gracz pomaga i już się wmiarę ogarnął z wyzywaniem dla mnie jest git
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.