Skocz do zawartości

Air

Użytkownik
    34
  • Ostatnia wizyta

Hurtworld

• Nick w grze
    Air
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    1k+h

Ostatnie wizyty

11260 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Air

Newbie

Newbie (1/14)

• Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Unikat

Najnowsze odznaki

10

Reputacja

1. Może pomóc odinstalowanie i zainstalowanie od nowa lub możesz mieć coś zrąbane w plikach gry raz tak miałem że drzewa mi się nie pokazywały zainstalowałem od nowa launchera i wszystko git Mam nadzieje że pomogłem
  2. Z stalowymi dachami i wgl
  3. To jest propozycja Pół dobra Pół nie bo będzie przesadą że nawet pod wieszaków nie będzie można ale też racja z tym ze tego sie spikać na on ja bym poprostu zmiejszył rajd blocka np rajd block był by dopiero o 3 do 10 czy coś takiego i by to rozwiązało sytuacje bo o 3 takiego podiweszaka można spikać bo napewno połowa ekipy lub nawet więcej będzie spała Pozdrawiam Air.
  4. Mordo meteory są Szybkie Przepalanie to jest dobra propozycja Dobra Propozycja To jest przesada nawet na x5 tak nie jest że po 2 deto leci tutaj przesadziłeś Byłem na hangarach ja bym nie dodawał więcej ammo tylko więcej skrzynek bo nic w hangarach nie ma latałem przez 1h i zlutowałem może nwm tak z 10 skrzynek więc mega słabo
  5. Według mnie Stalowe dachy to powinny być na X5 a nie na x2...
  6. Zróbcie sobie tag 1337 bo widze że ty baku macie podobne nicki dodajcie sb 1337 do nicku i macie nowy tag dobry pomysł :) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...