Skocz do zawartości

Mapa

Nike1337

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony legendarny jebacz matek na tej serwerowni (czyt. NiKe)

Przychodzę tutaj z propozycja zmienienia mapy, jak dla mnie jest ona za bardzo zmieniona 

mam na myśli np:

- latarnie która została ściągnięta prawie 1 do 1 z RUSTA 

- jakiś most który chuja wnosi do rozgrywki pot

- piramidy chuje muje dzikie węże 

- Świątynia

za to ten samolot który jest zamiast kuli i który się da lutować jest spoko 

i właśnie takich zmian potrzebuje ten serwer  np:

- tego rozbitego samolotu który już jest 

- nowych miejscówek nie przesadzonych na baze 

- jakiś  hangarów np na pustyni ( chodzi tu o jakieś normalne hangary nie jakieś piramidy inne gówna)

- zmienienie starych nie grywalnych miejscówek na maina  na  grywalne 

- normalnej Administracji która gra na serwerze i jest aktywna i na ts nawet jak nie gra, rozumie graczy oraz jest kreatywna bedzie coś wnosiła do tego serwera

- eventów które pobudzają graczy do działania a nie jakieś "event buda" który był robiony raz na ruski rok jak Nomiemu się zachciało 

eventy typu hangary  oraz pvp car powinny być robione raz na dzień i nie jakieś duże nagrody 

- nowy kierownik który rozumie graczy i robi te eventy 

Pozdrawiam!!! NiKe ;D

Co do mapy jest to trochę prawda, może i nie grałem dużo (prawie wcale) wystarczyło mi to, że wbiłem na x1000 i autem zwiedzałem mapę.  Z mojego punktu widzenia (starego wyjadacza) jest tam za dużo miejscówek, które nic nie wnoszą do gry, a tylko stoją. Nie wiem jak tam jest z optymalizacją ale pewnie osoby, które mają słabsze pc ubolewają nad spadkami fps. Moim skromnym zdaniem już było lepiej zostawić defaultow'a mapę.  Z mojej strony to tyle, jak sami widzicie dużo osób do gry nie wróciło więc jest coś nie tak.  😪

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...