Skocz do zawartości

KrzysiuTV

Użytkownik
    29
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

2

Ostatnia wygrana KrzysiuTV w dniu 27 Grudnia 2021

Użytkownicy przyznają KrzysiuTV punkty reputacji!

Hurtworld

• Nick w grze
    BLYAT
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    5000h

Kontakt

• Inne
    Ulubiony serwer hw69

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia KrzysiuTV

1. Wchodze do lunchera i mam napisane inactiv i nie da sie nic zrobic
  2. witam czy ktos mi odpisze na odwołanie lub wiadomosc priv bo czekam juz tydzien 

3. #witam boniesy duze zima # airfield lotnisko red # transit male zima # wulkan bambik zakręt koło luku bambik skały w strone małych #skrzyzowanie red obok duzych na jesieni #TBN zima skały obok napro #kanapka zima skały obok napro # Zakret zima droga na zime łączenie zima jesien # luk zima za małymi na zimie #poniewierka podwieszak kolo duzych na zimie #jaskinia polana za duzymi na jesieni # toxicy skała na przeciwko duzych na jesiesieni wizawi wiatraka # MR polanka zelaza koło luku bambik #torpedy przy respie łączenie bambik jesien #jointy Łaczenie bambik jesien przy respie #Kula za bambikowymi hangami droga na jesien #polana tęczowa to ta kolo wulkanu jesien #wulkan zima obok stalowego statku na zimie obok zakrętu zima Mam nadzieje ze troche pomogłem
  4. witam ja pisze w sprawie gracza Dziku naprawde widac ze sie stara i prosi o druga szanse chlop usunął nawet płatne cheaty z kompa duz ogo one kosztowały a to wszystko po to zeby zagrac u was na serwerze prosze o rozważenie

1. Pokaż poprzednie komentarze  6 więcej
    2. !Dark!

!Dark!

Znowu jakiś gniot? Od kogoś kto złamał najpoważniejsze zasady psując grę innym. Na tyle was tylko stać?

3. KrzysiuTV

KrzysiuTV

nie no jakies 30sec na serwie prezentacja rank roli

czy czegos takiego

4. Aeqq19
  5. limit i tak jest bardzo mały ostatnio budowałem kopalnie to ledwo na limit mi starczyło
  6. mozna by było spróbowac mozna jakoś skontaktowac sie z tobą darko na pw?
  7. Moim zdaniem te rangi premium to bardzo duze pay to win ponieważ dużo osob zaczyna dopiero u was uczyc sie grac czy cos a wiele ekip kupuje wszystkie rangi powniewaz bez nich nie potrafia nic zdobyc i kazdy ma bardzo duzo itemkow na starcie co niszczy gre a kolega wyzej dobrze mowi
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...