Jump to content

Macuk

Moderator HW
    130
  • Last visited

• Days Won

10

Macuk last won the day on April 8 2022

Macuk had the most liked content!

2 Followers

Hurtworld

• Nick w grze
    Macuk hw69.pl
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    2250+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Macuk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

• Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Rare

Recent Badges

38

1. +rep Nigdy nie sądziłem, że zwykły człowiek może posiąść tak ogromne umiejętności gamingowe, jednak myliłem się. Ten oto gracz jest potencjalnym zagrożeniem graczy ze sławnej sceny e-sportowej Counter Strike. Jego umysł opiera się głównie na rozporządzaniu świetnych, genialnych oraz bardzo przemyślanych taktyk, przez które przeciwnicy łapią się za głowy co rundę. Ogromna ilość ilorazu inteligencji pozwoliła mu również na wykreowanie perfekcyjnych ruchów myszką, co wiąże się z najlepszym poziomem aima na całym świecie. Jako sprzedawca hamburgerów z parówkami polewanymi sosem myśliwskim na ulicy Dworcowej stwierdzam, iż wyżej wymieniony gracz, którego chyba nie muszę nikomu przedstawiać dąży do dobrze znanego nam rankingu hltv top1 graczy na całym świecie

1. Macuk

Macuk

Jak ja w CS nie gram Hahah

2. Jeśli chodzi o naszą ekipę to nie zostaliśmy wypikani (jeszcze)
  3. Według mnie dobry pomysł, ponieważ akurat było by można zacząć wipe już na weekend przed świętami i będzie można zająć sobie już miejsce.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...