-
Content Count
123 -
Last visited
-
Days Won
10
Macuk last won the day on April 8
Macuk had the most liked content!
Community Reputation
38 PrzyjaznyAbout Macuk
-
Rank
[ Helper S8 ]
Hurtworld
-
Nick w grze
Macuk hw69.pl
-
Znajomość gry
-
Czas gry
2250+
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Macuk started following [Odrzucone]Helper B4RT3X, [Przyjęte][Helper] FaFeLeK, [Przyjęte][Helper] Macuk and and 4 others
-
Jako iż że ja wraz z Fafelkiem byliśmy w tym samym czasie w Administracji hw69 i po częstym przebywaniu razem na kanale TS oraz Serwerach HW mogę śmiało stwierdzić iż Jestem za tym by powrócił do administracji.
-
To już nie tylko o to chodzi ale owszem pozwoli
-
Nick na forum: Macuk Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Macuk hw69.pl SteamID: 76561198284069957 Klan/Ekipa w jakiej grasz: AMG Imię: Krystian Wiek: 20 Mikrofon: Posiadam Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 9/10 (2600h) Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Głównie to w godzinach popołudniowych i wieczornych, około 3 do 6 h dziennie czasem więcej Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Oczywiście że tak i to przez dłuższy okres czasu na tej serwerowni Coś o sobie: Mam na Imię Krystian. Interesuje się motoryzacją oraz grami komputerowymi. Skończyłem właśnie szkołę o kierunku Mechanika samochodowego, w wolnym czasie gram lub spędzam czas ze znajomymi. Dlaczego Ty: Od dłuższego czasu poświęcam sporo czasu na granie na HW69 na różnych serwerach i postanowiłem że ,,ośedle'' się na S8, zauważyłem że sporo graczy tutaj się wyzywa i często padają pytania na cazcie dotyczące gry i rzadko kiedy te osoby dostają rozsądną osobę, więc chciał bym pomagać graczom na serwerze i nie tylko, między innymi Centrum pomocy jak i Forum. Drugim możliwe acz kolwiek nie wiem istotnym powodem jest to że iż już pełniłem tę funkcję i sądzę że radziłem sobie dość dobrze.
-
Nick na forum: Macuk Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Macuk hw69.pl SteamID: 76561198284069957 Klan/Ekipa w jakiej grasz: FRED/AMG Imię: Krystian Wiek: 20 Mikrofon: Tymczasowy brak, ale będzie Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 9/10 (2400h) Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Głównie to w godzinach popołudniowych i wieczornych, około 3 do 6 h dziennie czasem więcej Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Oczywiście że tak i to przez dłuższy okres czasu Coś o sobie: Mam na Imię Krystian. Interesuje się motoryzacją oraz grami komputerowymi. Chodzę do 3 klasy zawodowej o kierunku Mechanika samochodowego, w wolnym czasie gram lub spędzam czas ze znajomymi. Dlaczego Ty: Na serwerze S1 brakuje helpera a dość częstym zjawiskiem jest potrzebna ogólna pomoc na serwerze jak i ogarniecie ludzi na czacie, bez problemu zarazem dam radę ogarnąć Centrum Pomocy.
- 1 reply
-
- 2
-
-
-
Jestem na nie, parę razy widziałem na czacie prowokacje oraz obrazy innych
-
Inni z administracji co byli/są w niej obecnie wiedzą ile czasu spędzałem na serwerach, bywało i tak że grałem w inną grę a byłem na TS i gdy ktoś coś zgłaszał wbijałem specialnie do HW by zmutować i ,,ogarnąć,, toksyczne osoby po czym wracałem spowrotem do tego co robiłem. Z jakiej racji nie ja? Bo byłem za surowy czy jak?
-
Owszem. Zgadze się z twoja opinia aczkolwiek ja w dzień mało będę bywac, głównie po godzinie 22/23. Może mało to ma do rzeczy ale administracja wyżej wie jak dużo czasu byłem w stanie poświęcić dla serwera.
-
Nick na forum: Macuk Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Macuk hw69.pl, Macuk SteamID: 76561198284069957 Klan/Ekipa w jakiej grasz: AMG Imię: Krystian Wiek: 19 Mikrofon: Posiadam Mutacja: Przeszedłem Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 9/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Głównie noce i wieczory od 2 do 5/6h w weekendy więcej Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Owszem pełniłem, doskonale wiem z czym to się je i na czym to polega Coś o sobie: Nazywam się Krystian, zamieszuję w województwie zachodzniopomorskim w niewielkiej wsi. Interesuję się samochodami, mechaniką oraz grami. Chodzę do szkoły zawodowej. W wolnym czasie gram lub grzebie przy mej Perełeczce Dlaczego Ty: Uważam że Mógł bym wrócić na stanowisko Helpera ponieważ wiele czasu poświęciłem tej serwerowni jak i uwagi na forum. Jeśli chodzi o ostatnie dni to dopiero wróciłem do HW po sporej przerwie i mam zamiar zostać na dłużej.
-
s1 [Propozycja] Rajd block - wydłużona blokada budowania po wybuchu z 10 sekund do 1 minuty
Nike1337 replied to question's Macuk in Questions, problems, suggestions
Według mnie taki rajd blok jest bez sensu ponieważ no jak by nie patrzeć każdy gra na swój sposób i jesli ktoś gra w taki sposób to jak by nie patrzeć zamyka im się furtkę na obronę bazy poprzez murowanie. -
Miłą i kulturalną osobą? Na chacie widziałem kilkukrotnie wulgarne słowa oraz obrazę graczy za co dostawałeś muta.
-
Jestem na NIE. Fakt gdy są helperzy na serwerze jesteś miły i pomagasz, choć czasem też lekko prowokujesz. Zanim dołączyłeś do ekipy GK to nie byłeś zbyt przekonujący jeśli chodzi o Chat. No i w dodatku gracze z ekipy w której grasz/grałeś próbowali wbić się do bazy na tzw. ,,Kangę""
-
Na serwerze S5 jest aktualnie 4 aktywnych Helperów, gdy widać tzw. faworyzację można zgłosić to na naszym TeamSpek Centrum Pomocy Hurtworld.
-
s1 [Propozycja] Monety za topki
RONX replied to question's Macuk in Questions, problems, suggestions
A jak mielibyśmy sprawdzać kto był lepszy a kto gorszy? -
Jestem na TAK -Może poświęcić dużo czasu na grę -Doświadczenie w grze -Pełnił podobne funkcje w innych grach
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.