Jump to content

Marszol

Pener
    555
  • Last visited

• Days Won

54

Marszol last won the day on February 26

Marszol had the most liked content!

5 Followers

Hurtworld

• Nick w grze
    Marszol
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    2000

Kontakt

• Discord
    Marszol#5526

Recent Profile Visitors

4,707 profile views

Marszol's Achievements

1. Myślę że wypalił by taki pomysł typu gracze z s1 nawet by tam grali jakby mało się działo na s1 kilka dni po wipe
  2. Z tego co wiem lagowalo to server bo co niektórzy 5+ nawet stawiali i chodzi cały dzień
  3. Ale przecież ankiety są dostępne z tego co kojarzę na stronie tutaj
  4. Isamu może frytki do tego chcesz jeszcze?
  5. Teraz i tak administracja nie mutuje tak jak kiedyś 😂wtedy to ludzie byli trzymani krótko 🤪. Moim zdaniem nie trzeba nic w nim zmieniać pozdrawiam
  6. Mordo ale co ty porównujesz
  7. Na próbę server taki z 2k17r mógłby wypalić tylko powinien być ogłoszony z tydzień wcześniej żeby do ludzi zainteresowanych doszło.
  8. 1. A jaki problem dać komuś totem później? Skoro i tak nie wbił to poco mu autorka i nie mów mi że potem nikogo nie ma i nie ma kto dać bo zazwyczaj ktoś zawsze jest co może mu dać autorkę 2 jest poświęcony osobny wpis na ten temat 3 Kiedyś takich rzeczy nie było i też dało się żyć.
  9. Moim skromnym zdaniem rajdblock na cały wipe odpada. Czemu? Zazwyczaj większe bazy ludzie rajduja kiedy? Gdy nie ma nikogo w środku i jest mała liczba graczy powód każdy zna czemu. A 1 dzień w tą czy w tamtą większej różnicy nie powinien zrobić.
  10. Myślę że ruletka to dobry pomysł z tego co pamiętam kiedyś już ludzie pytali czy będzie może @ !Dark! Pamięta bo mi się coś kojarzy że były takie pytania. Pozdrawiam
  11. Za roll hw69 musimy mieć hw69/hurt4u w nicku na steam A za tzw "kit pomoc" musimy wejść na stronę Nie ma więcej co komenotwac nie ma nic za darmo nawet wpier***
  12. malo helperow jest ktos sie przyda wiecej
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...