-
Content Count
120 -
Last visited
-
Days Won
3
Muuurio last won the day on February 27 2020
Muuurio had the most liked content!
Community Reputation
52 DobryAbout Muuurio
- Currently Viewing Topic: Najśmieszniejsze akcje na HW69.PL | HURTWORLD v1 GAMEPLAY PL
-
Rank
[ Starszy Admin TS / T. Moderator Forum ]
Hurtworld
-
Nick w grze
Muuurio
-
Znajomość gry
-
Czas gry
ok 800h
-
Duplikat:
-
Duplikat: Użyj opcji edytuj zamiast tworzyć nowy post.
-
Wiadomość automatyczna: Twój temat jest niekompletny. Zastosuj się do przypiętego wzoru obowiązującego w tym dziale, tak aby temat przynajmniej zawierał wszystkie wymagane dane i aby poprawić jego czytelność. Nie zakładaj nowego tematu tylko użyj opcji 'edytuj'.
-
Muuurio started following [Rozwiązane]hw v2, [Duplikat][Odwołanie] Crypton, [Duplikat][Odwołanie] ♛Venom and and 3 others
-
Wiadomość automatyczna: Twój temat jest niekompletny. Zastosuj się do przypiętego wzoru obowiązującego w tym dziale, tak aby temat przynajmniej zawierał wszystkie wymagane dane i aby poprawić jego czytelność. Nie zakładaj nowego tematu tylko użyj opcji 'edytuj'.
-
Administracja HW ma 7 dni na rozpatrzenie odwołania. Zgubił ci się ostatni punkt W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: (Gotowe materiały których możesz użyć: https://forum.hw69.pl/reklamuj-nas-f10/ )
-
Jestem na Tak + Byłeś w administracji. + Znajomość gry + Miły gość 😜
-
Zrób wszystkie atomówki. 😂😂
-
Musisz kupić na Steam.
-
Duplikat.
-
Przeniosłem ci temat do odpowiedniego działu (odwołanie od bana) i zastosuj się do wzoru.
-
Duplikat odwołania.
-
s6 [Problem] Host no responding łącząc się na legacy z oryginalnej wersji
M1lL0 replied to question's Muuurio in Questions, problems, suggestions
W cmd. -
Dyskusja na temat banowania za bycie Nomim
Aeqq19 replied to topic's Muuurio in Dyskusje / Osiągnięcia graczy
The whole country is blocked because there is a lot of hackers. The owner said that before in your previous post. -
Pochwała dla Administratora TeamSpeaka Muurio
Foxy replied to topic's Muuurio in Pochwały dla Administracji
Dzięki ;] -
Dzięki ;]
- 1 reply
-
- 1
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.