-
Content Count
120 -
Last visited
-
Days Won
3
Content Type
Profiles
Forums
Calendar
Everything posted by Muuurio
-
Duplikat:
-
Duplikat: Użyj opcji edytuj zamiast tworzyć nowy post.
-
Wiadomość automatyczna: Twój temat jest niekompletny. Zastosuj się do przypiętego wzoru obowiązującego w tym dziale, tak aby temat przynajmniej zawierał wszystkie wymagane dane i aby poprawić jego czytelność. Nie zakładaj nowego tematu tylko użyj opcji 'edytuj'.
-
Wiadomość automatyczna: Twój temat jest niekompletny. Zastosuj się do przypiętego wzoru obowiązującego w tym dziale, tak aby temat przynajmniej zawierał wszystkie wymagane dane i aby poprawić jego czytelność. Nie zakładaj nowego tematu tylko użyj opcji 'edytuj'.
-
Administracja HW ma 7 dni na rozpatrzenie odwołania. Zgubił ci się ostatni punkt W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: (Gotowe materiały których możesz użyć: https://forum.hw69.pl/reklamuj-nas-f10/ )
-
Jestem na Tak + Byłeś w administracji. + Znajomość gry + Miły gość 😜
-
Zrób wszystkie atomówki. 😂😂
-
Musisz kupić na Steam.
-
Duplikat.
-
Przeniosłem ci temat do odpowiedniego działu (odwołanie od bana) i zastosuj się do wzoru.
-
Duplikat odwołania.
-
s6 [Problem] Host no responding łącząc się na legacy z oryginalnej wersji
M1lL0 replied to question's Muuurio in Questions, problems, suggestions
W cmd. -
Dyskusja na temat banowania za bycie Nomim
Aeqq19 replied to topic's Muuurio in Dyskusje / Osiągnięcia graczy
The whole country is blocked because there is a lot of hackers. The owner said that before in your previous post. -
Pochwała dla Administratora TeamSpeaka Muurio
Foxy replied to topic's Muuurio in Pochwały dla Administracji
Dzięki ;] -
Dzięki ;]
- 1 reply
-
- 1
-
-
Uzupełnij podanie.
-
Retrospekcja
-
Alkomat ( tak btw to od kiedy Akcent kończy się na "s")
-
forum §3 - zmiana kary
EzBanWidzowie replied to question's Muuurio in Questions, problems, suggestions
Wchodząc na serwery akceptujesz regulamin, to że go ktoś nie przeczytał to już jego problem. -
Nie raz była taka sytuacja że wyzywałeś helperów na serwerach hurtworld. W administracji nie ma miejsca na osoby toksyczne. Jestem na NIE
-
To dziwne że nie możesz wyłączyć tego macro skoro też mam myszkę od logitecha i wszystkie guziki można zaprogramować w aplikacji od producenta.
-
Wbudowane macro na bh w myszce? Trochę to dziwnie brzmi. Jaką masz myszkę?
-
§3. Naśladowanie zachowań cheatów (tłumaczenie się w ten sposób, wprowadzanie w błąd próbując wymusić sprawdzenie) także może podlegać karze.
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.