Skocz do zawartości

ciprok

Użytkownik
    24
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

1

Ostatnia wygrana ciprok w dniu 27 Listopada 2020

Użytkownicy przyznają ciprok punkty reputacji!

Hurtworld

• Nick w grze
    ciprok
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    1000+

Kontakt

• Inne
    Facebook :Paweł Myjak-Zasadni

Ostatnie wizyty

9026 wyświetleń profilu

Osiągnięcia ciprok

Newbie

Newbie (1/14)

• Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Unikat

Najnowsze odznaki

10

Reputacja

1. wszyscy się rozwijają i budują lepsze bazy więc jest to naturalne że więcej jest baz nie pikanych
  2. drużyna 3 osobowy potrafi dużo zrobić.Wiem bo sam grałem w takiej drużynie i nieraz wygrywaliśmy wipe a żaden nie miał z nas vipa tylko że ta gra opiera się na trajhardzie a jak nie wiesz jak budować to cię nauczę i zobaczymy czy będziesz się tą wiedzą dzielił na serwerze lub czy nie podzielisz się żeby być w drużynie ważną osoba bo potrafisz budować meina. bo sam byłem jak ty LightKasaro poświęciłem dużo czasu bo prawie 1000h żeby się nauczyć budować a i tak nie opanowałem to dobrze a po za tym jakoś wcześniej nie było narzekania że inne drużyny potrafiły budować tylko każdy przeglądał strony z tematyką hw żeby dorównać doświadczonym graczom w hurtworld a poza tym oni poświęcili dużo czasu na naukę i nie chcą się dzielić wiedzą bo poświęcili trochę życia na naukę . gdzie ten czas mogli wykorzystać całkiem inaczej .
  3. wszyscy mogą się nauczyć budować sklejaki i jest to nawet dość łatwe tylko czeba chcieć To jak by zakazać odwracania c4 podczas rajdu bo szybciej wchodzisz do bazy pikanego
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...