Jump to content

Dracarys

Pener
    701
  • Last visited

• Days Won

29

Dracarys last won the day on August 16 2019

Dracarys had the most liked content!

2 Followers

Hurtworld

• Nick w grze
    Stalker
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    1600

Kontakt

Recent Profile Visitors

5,305 profile views

Dracarys's Achievements

1. Ale czy kiedykolwiek w11 czy 997 czy mieliście problem pikac meina na 400 600 a nawet 800 cek no nie. Jak sie dobrze dropilo to na x15 średnio 100-150 deto dziennie bylo...a teraz nowe pokolenie ma problem zebrać 30 deto.
  2. Ciekawe ze kiedyś nikt nie miał problemu wypikać takiego meina.
  3. Konto stworzone by napisać pochwały..good idea.

1. eN.

eN.

Jeżeli gracz uzyskał pomoc, a nie posiadał konta na forum i je założył, specjalnie po to by pochwalić Administracje (a nie zgnoić) - to akurat się chwali.

4. To niezłe bany na tym s10

5. Dowód w postaci filmku? Co było na tym filmiku?

To że napisałem tam te "bodzio" ?

Bo inaczej nie macie na mnie dowodów na to, że cheatowałem bo używałem tylko Auto BH

1. Marszol

Marszol

A autobh to co? Chyba też jest wspomagaczem nie myślisz? 

6. Gratulacje 1 miejsce Stalin 2 miejsce Kacper
  7. connect 185.238.74.80:4444
  8. kocham cie gosciu ❤️ od kiedy temat zostaje zamkniety po wypowiedzeniu sie tylko 1 osoby chcem rozmawiac z administracja

1. Show previous comments  13 more
    2. MichaLPL

MichaLPL

Musze? nie muszę bo wipa wstecz robiłem was 4v1 /3v1/2v1 wiec nie szukaj wymówek żeby nie było że wy słabi bo jesteście w uj słabi :D TBN już lepiej grają o was hahhaha

3. Dracarys

Dracarys

Michaś różni się to Napewno tym że oni grają legalnie i czysto A Ty już nie zagrasz u nas. 

4. MichaLPL

MichaLPL

Ja też grałem i co? Ale miarka się przebrała nie będą mnie ciecie na espie walić. Musi być sprawiedliwość i gra 1:1

a z resztą update v2 więc będzie grane na osoby doświadczone jak ja i mój team :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...