-
Content Count
202 -
Last visited
-
Days Won
10
-
EzBanWidzowie started following Wynagrodzenie aktywnych graczy/ekipy, [Propozycja] Rajd block - wydłużona blokada budowania po wybuchu z 10 sekund do 1 minuty, Burza oraz deszcz. V1 and and 4 others
-
legacy (v1) Burza oraz deszcz. V1
Piotrek1408 replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
Nie no chłopie Ty BURZE chcesz wyłaczyć???? Ty grasz w gre survivalową, a nie jakieś simsy. Ale z Ciebie jest żartowniś. -
legacy (v1) [Propozycja] Przyspieszenie Respu Skrzynek na Hangarach
!D.K.J.Z! replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
Usunąć farby (chyba że to zmniejszyliście, nw nie śledziłam ostatnimi czasy), podnieść drop ammo do pompy (na x3 leci więcej nić na x5 XDD), zwiększyć % na deto w skrzynkach, ale zmniejszyć drop z meteoru np do 1 żeby znalezienie deto było możliwe dla każdego, no i standardowo zmniejszenie deto i c4 w vipach. Nie wiem po co ja to pisze po raz 10 ;v -
!D.K.J.Z! replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
Nie musisz mi tłumaczyć ;v walczę tutaj z wiatrakami od ponad roku i to nic nie daje, takie propozycje są zamykane i chowane pod dywan więc nie ma nawet sensu sobie krwi psuć. Ty chcesz zwiększyć drop deto, a ja próbowałam chociaż zwiększyć drop ammmo do pompy i nic się nie zmieniło, więc nie licz na cud ;v. A tak poza tym jest super, świetnie, nie ma co narzekać 😆😆😆 -
s8 [Przyjęte]Amunicja
kAPITANEK3214 replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
Broń leży zakurzona bo nie ma do niej ammo + gracze przyzwyczaili się że jest ona zablokowana na innych serwerach z powodu aimbota. W momencie kiedy macie launchera z ac można by podnieść drop ammo i nie zmniejszać wyboru broni w grze gdzie wyboru tak naprawdę nie ma żadnego. Z craftowaniem ammo problemem nie są surowce a czas jaki trzeba poświęcić przy craftingu co w przypadku 'szybkiej akcji' jest problematyczne i prościej wziąć ammo do innej broni. -
EzBanWidzowie changed their profile photo
-
dokładnie,nie ma co zmieniać chłopaki, jest super, świetnie! -
nie no nie ma co zmieniac dobrze jest -
Nie ma co zmieniać przecież to najlepszy serwer 😉 -
a lizałgrzejnik bedzie grał?
- 6 replies
-
- ekipa
- ekipa hurtworld
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
legacy (v1) Problem Z dolaczeniem
matiwsadeq replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
musisz pobrać ze stronki hw69 -
s1 [Odrzucone]Propozycja wywalenia deszczu oraz zwiekszeniu limitu budowy
Ukasz4321 replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
a sprawa burz i deszczu nadal bez zmian ;v do usłyszenia w przyszłym roku -
s1 Wynagrodzenie aktywnych graczy/ekipy
feber_ replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
Nie po prostu chca grać w gre i nikt im nie bedzie za to płacił -
s1 Wynagrodzenie aktywnych graczy/ekipy
feber_ replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
Ale grają bo chcą, a nie dlatego że im ktoś kaze więc z jakiej racji ktoś ma dostawać monety za granie xd -
legacy (v1) Propozycja dotycząca wipe S1 i S5
Exelero replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
to przesuń s5 na 17 albo 18 i będzie git ale na czwartek to jest poroniony pomysł. Zdechnie jeden z popularniejszych serwerów. Bo ludzie będą w czw wchodzić na s5 pograją i pójdą na s1 w pt i tak zostanie 40 osób w 2 dzień zamiast 80. -
legacy (v1) Propozycja dotycząca wipe S1 i S5
Exelero replied to question's EzBanWidzowie in Questions, problems, suggestions
Ale s5 to nie jest pierwsza lepsza x15 gdzie każdy wchodzi na 3h pograć i wyjść i czekać do next wipea. Skoro tak to nie widzę głosów na nie ludzi z s1 to niech na s1 będzie wipe w czwartek a na s5 w piątki. i co teraz?
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.