Skocz do zawartości

!Hunter

Użytkownik
    24
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

2

Ostatnia wygrana !Hunter w dniu 26 Kwietnia 2020

Użytkownicy przyznają !Hunter punkty reputacji!

1 obserwujący

Hurtworld

• Nick w grze
    !Hunter
  • Znajomość gry

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia !Hunter

Newbie

Newbie (1/14)

• Dedicated Unikat
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Unikat

Najnowsze odznaki

24

Reputacja

1. Moje zdanie - nie dla podwieszaków -Stanowcze Nie dla sklejaków i przesuwaków w zamian można zwiększyć limit budowy czy cos. - lepszy rajdblock np gdy ktoś c4 zaplantuje to nie można juz sie tepac bo aktualnie to ogłuszenie moim zdaniem średnio działa 😜
  2. Mi sie wydaje że robienie wipe w piątek o godzinie 18 na tym serwerze wpłynęło by na liczbe online ludzi na wipe na serwerze s1. Mi też sie wydaje że robienie wipe co 2tyg to długo co 7dni było by ok ale to tylko moje zdanie .
  3. Usunąć warpy a nie po co to wgl jest od przemieszczania po mapie albo masz nogi i zapierdalasz albo sa auta/kangi/quady ?? Jak już lepiej chcecie warpy to usuńcie pojazdy bo wtedy one sa nie potrzebne
  4. Aktualnie według mnie serwer s1 jest pay to win i to w chuj płacisz i masz wszystko masz tp masz homow w luj i warpy co chwile jedno pytanie ? Kaj survival ? Jestem za usunięciem warpow zwiększeniu coldownow na tp oraz homow sklejaki zostały w ankiecie przegłosowane aby je zakazać nie wiem albo banować za to albo usunac płotki i małe kładki nw.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...