Jump to content

Elfiker

Nowy Helper HW
    58
  • Last visited

• Days Won

4

Elfiker last won the day on March 14

Elfiker had the most liked content!

1 Follower

Hurtworld

• Nick w grze
    ☜Q10☞☜Elfiker☞ hw69.pl
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    2000h <3

Recent Profile Visitors

1,284 profile views

Elfiker's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

• First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

21

1. myślę że blokada na każdą no od 12 do 10 rano będzie okej i chyba środa będzie najlepsza
  2. zawsze można zrobić dwa wipe testowe jak nie wypali to wrócić do starego trybu wipe
  3. temu środa wydaje się najlepsza bo i teraz odczytałem wiadomości że woleli by ludzie środę
  4. mogło by być co środę lub co czwartek żeby nie kolidowało z innymi serwami i wtedy jak by był krótszy wipe to c3 do budy można dać spowrotem c4 *
  5. imo gracze z serwa nawet sugerują wipe krótszy
  6. łatwo mówić ale jak byś nie wiedział tam gra max 2 osoby nik tu nie gra na s5 pozdro a po za tym od nauki i poznawania mapy jest x1000
  7. Proponuje wipe co tydzień bo bez sensu co dwa tygodnie jak i tak ludzie jak grają to tylko tydzień może jak będzie co tydzień to zaczną ludzie tu grać na s5
  8. tylko żeby się itemy stakowały mięso i owronig to na plus by było
  9. Proponuje zmniejszenie deto na s5 bo to masakra w dzień da się ekipą zebrać 40 deto i złożyć z tego ceki a większość gra na s5 solo i nie mają szans dłużej pograć pozdrawiam
  10. Ciekawa propozycja warto zobaczyć jestem na tak
  11. Nick na forum: Elfiker Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Elfiker SteamID: 76561198352646279 Klan/Ekipa w jakiej grasz: Q10 Imię: Kacper Wiek:22/23 Mikrofon: Jutro kupuje nowy bo mam ale psuje się Mutacja: Tak Znajomość regulaminu: Dobra byłem już tutaj helperem Znajomość gry: 10/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 6h-10h Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak byłem tu helperem Coś o sobie: Siedzę na L4 teraz pół roku i nie mam co robić i gram se na hw69 i chciał bym powrócić na helpera ❤️ Dlaczego Ty: Ponieważ pełniłem już tutaj tą funkcję nie mogłem ostatnio z przyczyn prywatnych ale teraz mam czas ❤️
  12. s4 powino mieć drop deto x1 😜 tak moim zdaniem ❤️ 

13. lepiej przed świętami ponieważ dużo osób świętuje z alkocholem 😜
  14. dużo osób z s5 mam na dc chyba 3 ekipy są już poinformowane i są za wipem wcześniejszym
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...