-
Content Count
83 -
Last visited
-
Days Won
2
Kostuch last won the day on October 5 2020
Kostuch had the most liked content!
Community Reputation
34 PrzyjaznyAbout Kostuch
-
Rank
Bywalec
Hurtworld
-
Nick w grze
Kostuch
-
Znajomość gry
-
Czas gry
2000h
Recent Profile Visitors
557 profile views
-
Kostuch started following [Przyjęte][Odwołanie] ryzyk96, Serwer V2 classic, [Odrzucone][Odwołanie] Mordziaty Raduś and and 7 others
-
Ale na V2 są oficlaje i dużo osób na nich gra
-
s1 Propozycja Zmiany Systemu Rajdów
OmG replied to question's Kostuch in Questions, problems, suggestions
Czemu na ten serwerowni ludzie zawsze płaczą o to ile osób jest w team ja grałem z ekipą w 30 na mypl I jakoś nikogo to nie ruszało I nikt nie płakał -
Takie odwołanie widziałem z miesiąc temu mógłbyś napisać inne A nie kopiować stare w tedy były by większe szanse na UB moim zdaniem
-
Jeśli z nim grałeś musiałeś go znać. Nikogo nie obchodzi że nie znasz osób z którymi grasz grałeś z nim to już twoja wina btw brak ostatniego punktu A ban słusznie nadany.
-
Stalin to jest serwer x5 z dropem gorszym od x3 A poza tym jeżeli ma x5 ktoś blokuje sklejaki serio jest jakiś pojebany więc nie spodziewaj się że zostanie dodanych więcej roli bo na tym serwerze nic nie zostanie dodane co zwiększy możliwość zdobycia itemów za free
-
To my piszemy l latach czy blokadzie bh? Jeżeli Ty uważasz że tutaj nie ma lagów to ty chyba na innych serwerach nie grałeś I nie wiesz jak wygląda gra bez lagów. Poza tym byłem chyba tydzień temu na s1 I nie dało się z łuku strzelać bo zadawał puste hity I się bugował co chwilę
-
Ja grałem długo na tej serwerowni I 3 lata temu jedyny serwer bez lagów to było s2 A na innych były cofki I podczas skakania zatrzymywało postać A Ty mi piszesz że na jednym ile były tylko lagi rok temu w wakacje rzeczywiście na jednym wipe były lagi takie że na meteor nie dało się Nawet do jechać.
-
Blokada Auto bh to jest Ale moim zdaniem powinna zostać usunięta bo I tak są takie lagi na tych serwerach że nie da się latać na auto bh
-
Jestem za btw stal macie rekru?
-
Zablokować sklejaki i przesuwaki na s8? ( Zakazanie wiązałoby się ze zwiększeniem delikatnie limitu budowania )
Mad. replied to topic's Kostuch in Ogłoszenia
Możecie zablokować w tedy będzie się budować zbugowane X albo będzie się chunki bugowało -
Z jednym się zgodzę jesteś idiotą
-
Jestem na tak jak się dostaniesz wracam do gry
-
Chuja widać przez tą czcionkę we zmień pliska
-
Ja jestem grubo na nie to jest zwykły toxic który jedyne co potrafił zrobić grając ze mną to mnie oscamować w dodatku chłop bez powodu nA fb mnie obrażał jeśli ktoś taki ma iść na helpera to może innych graczy też wyzywać dał bym ss Ale konfy z nim nie mg znaleźć musiał chyba konto na fb stracić.
-
Jestem za ub dla Fanty grał że mną ostatnio I był czysty w dodatku nam został nadany dawno I zasługuje na drugą szansę. W dodatku duża reklama sieci serwerów.
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.