Skocz do zawartości

[Przyjęte][Moderator] Huczi

Huczi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciał bym wrócić na Moderatora  serwerowni mój nick pewnie wszyscy znają aczkolwiek jeśli była by taka możliwość chciał bym wejść do Administracji jako Huczi. Proszę wszystkich administratorów jak i graczy czy chcecie mojego powrotu ;)❤️  Oczywiście jeśli jest opcja ranga na teamspeak3  StarszyAdmin też mnie interesuje... 

Edytowane przez NieMogeTak
  • Like 7
  • Dzięki 1

Ja osobiscie uwazam, ze nie zaslugujesz by tutaj wracac. Dobrze wiem, ze wypelniales obowiazki wzorowo, wiec nie mam sie do czego przyczepic, no ale jednak zdradziles serwerownie za swoim konkurencyjnym serwerem, a po nie wypale chcesz tu wrocic. dlatego uwazam, ze ktos z obecnych helperow z dluzszym stażem powinien dostac awans na moderatora, a Ty powinienes zaczac od nowa jak wszyscy. ;)

• Like 1
  • Bardzo słabe 6

Z czasem jestem aktywną osobą rano po południu i w nocy często też... @Cezary. nie do końca tak było ale nie będę się tłumaczyć mam zamiar dalej wykonywać wzorowo swoją pracę i tak zdaje sobie sprawę z tego że w pewnym sensie zdradziłem ale napewno to naprawie i postaram się zebrać jak najwięcej ludzi na serwerownie jestem dość kreatywną osobą więc myślę że coś ciekawego i nowego również wprowadzę

Edytowane przez NieMogeTak
  • Like 4

Jak najbardziej za. Mialem okazje wspólpracowac, mam przyjemnosc razem grac. CZlowiek z pelna garscia pomyslow i wiedza ktorej przecietny gracz nie posiada. Co wiecej potrzeba go jak cholerka bo wiemy jak jest xD i moze ktos w koncu skonczy z tym nieladem i arogancja w stosunku do graczy , niech zwyciezy DEMOKRACJA !! ( wybaczcie za brak znakow interpunkcyjnych klawiatura [*])

• Like 7

Jak każdy to i ja się wypowiem mimo że dawno nie grałem.

Filipa poznałem jak zaczynałem być pierwszy raz helperem, jest to mega pozytywna osoba która ogarnia wiele spraw i zna się na rzeczy.

Bardzo łatwo z nim nawiązać kontakt i wprowadzał z w ekipę administracji dużo pozytywów. 

W stu procentach na tak, gdyby to był mam talent zrobił bym przysiad na złoty przycik.

Lofki kiski foreferki ♥

• Like 1
  • Niesamowite xd 1
  • Trollujesz czy tak na serio? 1
  • Bardzo słabe 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...