Skocz do zawartości

Truman233

Pener
    187
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

10

Ostatnia wygrana Truman233 w dniu 3 Grudnia 2019

Użytkownicy przyznają Truman233 punkty reputacji!

6 obserwujących

Hurtworld

• Znajomość gry

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Truman233

Explorer

Explorer (4/14)

• Very Popular Unikat
  • Pierwszy Post Unikat
  • Collaborator Unikat
  • Week One Done
  • One Month Later

Najnowsze odznaki

121

Reputacja

1. Takie coś mógł wymyśleć tylko jakiś..... Chłopie... ekipy raidujace już mają przewagę bo wybierają czas raidu, są w komplecie i jeszcze chcesz im dać kolejny bonus? Jakiś żart?? Chcesz zabronić graczom bronienia bazy? Odklejka lvl Marcel
  2. Na tym to polega chcesz wyrównac sobie szanse to kup range :d na s1 i tak jest 1h 2 h i 3h po wipe odbieranie rang...
  3. Lajt skoro ludzie tam graja to widocznie im takie warunki serwera pasuja. Jak dla cb za łatwo idz na trudniejszy pewnie bedziesz tam grał sam
  4. @eN chcesz jeździć autem idz na s2... po co psuć w miarę dobry serwer z tp i home. Zresztą dlaczego ludzie jak ty i dark którzy nie graja w HW psuja rozgrywkę głupimi utrudnieniami innym
  5. 5. Matheo się odezwał i chomik padł z wrażenia 😁
  6. Jestem za.... ,,polecam tego alegrowicza'' 😉
  7. Witaj prosilem ciebie abys wszedl to bylo po tej akcji ale olałes mnie takze pisalem do matheo w tej sprawie  takze olal czekalem  na was na ts . wystarczylo bys pisal a ja bym mowił sam wiesz ze bylo inaczej , mam nagranie wsumie gdzie jedynie co mozna by bylo podpiac pod jakas obraze to juz ci cytuje MATHEO ALE TY SIE TELEPORTUJESZ CHYBA LAGI MASZ OSTRE to byly jedyne slowa na v- czacie wtedy I to byly moje słowa . 

1. Truman233

Truman233

Wiem co słyszałem i nie zamydlisz mi oczu kłamstwami... na bank masz nagrane jak twoje wilczki wyzywały gdy odradzałes sie przy swoim totemie. Dla mnie temat zamknięty I już wiem jak postąpić następnym razem.. 

8. "O Trumanie najmądrzejszy!

Mój nerwowy Panie!

Dzisiaj dam ci chyba

steka na śniadanie!

Nazbieram ci też kłody...

By przełamać lody!

Żelazo też  przetopię...

A gliny nadropię!

Bedzie czysto, zrobię pranie!

Oj Trumanie, nasz Trumanie... "

<3

9. najlepszy helper ez

1. !Dark!
    2. eN.

eN.

Jedzie mi tu wazeliną truskawkową :D

3. Truman233

Truman233

Staram się... wkońcu ktoś docenił :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...