Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] JOKSON

Dzony_420

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: jokson
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Dżony, JOKSON
  • SteamID: 76561198245865022
  • Imię: Claudio
  • Mikrofon: Tak 
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 10/10 
  • Znajomość gry: 8/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Od 2 do 5 godzin dziennie, i więcej
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak na s8 przez 3msc
  • Coś o sobie: Siemka jestem typowym chłopakiem ze wsi. Urodziłem sie i wychowywałem przez pare lat we Włoszech. Aktualnie uczęszczam do technikum. Moim hobby jest terrarystyka (pająki, węże). Jednym z marzeń jest posiadanie Poecyloteria Metalica. W hurcika zagrywam sie już od prawie 2 lat. Lubie pomagać nowym graczom którzy są nowi na tej serverowni lub dopiero zaczęli grać w tę gre.
  • Dlaczego Ty: Chciałbym zostać helperem poraz 2 ponieważ na serwerze brak Helpera i coraz mniej graczy zostaje. Może uda mi się przyciągnąć graczy na serwer

Długo się zastanawiałem na twoim podaniem, może dlatego że miałem cie za przyjaciela gdzie na kilku serwerach graliśmy w jednej ekipie i to całkiem długo . Na pewno serwer jest Ci wdzięczny za setki godzin poświeconych czy to w grze czy to na TS 3 gdzie sprawdzałeś graczy i w dużym stopniu sprawiłeś ze na serwerach jest mniej cziterów. Jednak szczerze mówiac przez ostatnie dni strasznie się załamałem twoja postawą i tym co próbowałeś sobie zrobić, krzywdząc siebie i swoich najbliższych. Dlatego ja jestem na Nie.

Nie odrzucam tego podania ani nie przejmuje [ chodż ja rekrutuje] To poczekam na opinie innej modelatorki, która zapewne wniesie tutaj swoją opinie. Pozdrawiam.

• Kierownik Hurtworld

Nie mieszając w to spraw prywatnych (życie) oraz spin między graczami (jak wyżej) uważam,że najlepszą formą "terapii" jest czas spędzany z ludźmi i  pomoc im. Przerabiam to przez ostatni rok. (A był ciężki) Dlatego jak najbardziej jestem na tak.

• 2 tygodnie później...
  • Kierownik Hurtworld

Frycowe odpracowałeś. Potrafisz przyznać się do błedu - dla mnie to działa na plus. Minusem jest to,że jak większość - najpierw robisz potem myślisz. Da się to wypracowac.

Zapraszam na rekrutację dzisiaj o 19. Jezeli godzina nie pasuje - pw.

EDIT 11.40: Chwilowo musze wstrzymac rekrutacje. Ze względu na nowe okoliczności. Na zebraniu poruszymy Twoja kandydaturę. (Ubije)

3 godziny temu, MeFiuYT napisał:

Jestem na nie gracz obrażał kobiete w ekipie po czym częśćiowo się przyznał do zrobionego czynu :( 67798383_647122279124942_6508463251309723648_n.thumb.jpg.13a34cb6b2aacbae8f51ae7673b8896e.jpg67785494_872556486451564_1507212579464806400_n.thumb.jpg.8222dd4cfe3aeaa062a83d493c4455a7.jpg

Masz nagranie jak tak mówię? Masz dowody na to? Chłopie chcesz mnie wyrobić w coś czego nie było więc proszę cię grzecznie, przestań kopać mi dołki. Nie przyznałem się do niczego napisałem po prostu że nie możesz mieć nagrania bo ciebie tam nie było, pozdrawiam 

Gdyby było nagrane to byś inaczej gadał a teraz opierasz sie na tym że chcesz wrócić na stanowisko helpera co pewnie ci się uda ale takie zachowanie z twojej strony co do kobiety było nie odpowiednie :) Nie wrabiam cie w nic tylko sie przyznaj a nie że powiedziałeś coś a teraz chcesz na siłę chciałbyś  dobrą opinie od graczy i reszty serwerowni i administracji :) 

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] JOKSON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...