Skocz do zawartości

xDanielx

Użytkownik
    13
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

2

Ostatnia wygrana xDanielx w dniu 18 Sierpnia 2025

Użytkownicy przyznają xDanielx punkty reputacji!

Hurtworld

• Nick w grze
    Papito z TikToka
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    8k h

Ostatnie wizyty

575 wyświetleń profilu

Osiągnięcia xDanielx

1. Kto ma ci się wypowiedzieć jak z ludźmi którymi gram na serwerze nawet konta na forum nie mają.
  2. Siemaneczko! Mam kilka propozycji, które moim zdaniem mogłyby fajnie urozmaicić rozgrywkę i poprawić balans: Resp wraków na wszystkich Hangarach + zwiększenie dropu silników, kół oraz skrzyń – obecnie w 90% przypadków lecą tylko farby. Większy drop bursztynu ze skałek – aktualnie przy ok. 40 skałkach wypada ~10 bursztynów (i to na x15), co jest dość mało. Lepszy drop Deto na Hangarach – po objechaniu wszystkich Hangarów na całej mapie wypadło mi tylko 1 Deto, i to nie pierwszy raz taka sytuacja. Poprawa dropu z Battle Royale – aktualnie wypadają głównie rzeczy mało przydatne. Możliwość palenia Zielonym – fajny dodatek dla klimatu i zabawy. Opcja zabudowywania się na rajdzie – dla większego funu i kreatywnych taktyk. Raid Mode po wipe na 10 godzin – świeży start z mocnym tempem!
  3. Twój nick / imię: Nick: PaPiTo z TikToka / Imię: Daniel Powiązane ID: SteamID: 76561199064028749 Wiek: 25 lat Rodzaj współpracy: Tworzenie Live z serwera oraz promocja w mediach społecznościowych - TikTok Od jak dawna zajmujesz się powyższym: Tworzę treści gamingowe od ponad 5 lat, głównie skupiając się na survivalach i sandboxach, w tym także na Hurtworldzie. Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak – współpracowałem z kilkoma mniejszymi serwerami, dla których tworzyłem materiały promocyjne oraz transmisje live Linki do materiałów: TikTok: https://www.tiktok.com/@xdaniox691 Niestety filmów nie ma na kanale ponieważ byłem pokłócony z różnymi sieciami i dlatego musiałem to usunąć Coś o sobie: Jestem osobą komunikatywną, otwartą na współpracę i nowe wyzwania. Uwielbiam prowadzić live’y, bo dają mi możliwość bezpośredniego kontaktu z widzami. Potrafię stworzyć atmosferę, która zachęca nowych graczy do dołączenia na serwer. Dlaczego Ty: Mam aktywną społeczność, która regularnie ogląda moje transmisje z gier survivalowych, w tym Hurtworld. Potrafię przyciągnąć uwagę i przedstawić serwer w sposób dynamiczny oraz autentyczny. Chcę pomóc rozwijać społeczność serwera poprzez kreatywny i angażujący content na żywo.
  4. 1. Dodanie do budy burka wysokości 100szt 2. Zmniejszenie czasu oczekiwanie na budę Pozdro PaPiTo [JDA]
  5. Tak mój brat to jest nie możliwe żeby 3 dzień pod rząd nie trafić silnika z kangi tylko same farby ! Ja rozumiem ze to jest kwestia ale prosiłbym o sprawdzenie Tak samo deto objechałem jak i dzisiaj tak i wczoraj 3 razy całe hangary na całej mapie i nie znalazłem ani jednego deto prosiłbym o sprawdzenie tego wszystkiego z góry dziękuję
  6. Jestem za chętnie bym też pograł ale tak jak tu golega gada nie opłaca się jak niektórzy mają tak pokitrane c4 lub inne rzeczy
  7. Witam Problem wygląda tak że w wrakach jak już zbijesz go lecą na 50wrakow 48 farb ostatnio objechałem wszystkie hangary na całej mapie z wszystkich wraków trafiłem jedne skrzynie do samochodów. Plus do tego czasami się nie respia wraki proponuję o zmianę Respienia z 30min na 15min plus zmniejszenie dropu tych farb niech lecą również koła oraz silniki i tryby Jeśli chodzi o wraki kangi na 200sklepanych wraków 30trybow i 0 silnika prosił bym też o powiększenie tego dropu. A co do skrzynek na hangarach niech się respia co 10min bo ostatnio spędziłem na zimie dużych hangarach prawie 5h i zebrałem 30skrzyn przez 5godzin. Pozdrawiam Papito
  8. Żyje ktoś wgl tutaj żeby mi pomoc !?

1. !Dark!

!Dark!

Co już robiłeś żeby rozwiązać problem?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...