Skocz do zawartości

Deywis

Użytkownik
    53
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

5

Ostatnia wygrana Deywis w dniu 17 Lipca 2019

Użytkownicy przyznają Deywis punkty reputacji!

2 obserwujących

Hurtworld

• Nick w grze
    Deywis
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    300

Kontakt

• GG
    68444352
  • Inne
    insta: deywis_graphics

Ostatnie wizyty

2069 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Deywis

Rookie

Rookie (2/14)

32

Reputacja

4

Odpowiedzi społeczności

1. Jestem na tak. Serwer ma już sporo na mapie szczątek baz, i nie utrzymuje się już aż tylu graczy jak wcześniej... A nie wspomnę o spadkach fpsów obok hangarów z powodu sporej ilości budowli.
  2. Skoro ktoś to już odświeżył, to napisze tutaj by nie zakładać niepotrzebnych wątków nowych. Oprócz tego że można by takie coś dodać na s1 to na s12 fajnie by było gdyby amber zaczął spadać także na jesień w mniejszej nawet ilości.
  3. Siema! jestem na serwerowni od dłuższego czasu, ale dopiero wczoraj postanowiłem dołączyć do grona ludzi na forum. z tego powodu postanowiłem że założę wątek związany z moim zawodem (grafiką) Grafiką zajmuje się od 2013 roku, aktualnie jestem na etapie ukończenia szkoły graficznej. Od dłuższego czasu zajmuje się grafiką dla takich wytwórni jak Kstyk : Atelier Music : Hiddenfrom. A od niedawna zajmuje się prowadzeniem ze znajomymi własnej wytwórni muzycznej Rose Label Pomyślałem że warto będzie wrzucić tutaj próbkę moich umiejętności i przedstawić wam przykładowe bannery, coverart'y itp. Może ktoś się zainteresuje tym i będzie akurat potrzebował usług graficznych Więcej moim prac można znaleźć na moim Instagramie czy też Portoflio: Instagram: www.instagram.com/deywis_graphics Portoflio: https://www.behance.net/SilenceArtt (Nie aktualny) Dla zainteresowanych osób które potrzebują usług graficznych, zapraszam na mojego prywatnego maila. [email protected]
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...