-
Content Count
69 -
Last visited
-
Days Won
2
Madani last won the day on November 8
Madani had the most liked content!
Community Reputation
37 PrzyjaznyAbout Madani
-
Rank
[ Kierownik TS / Grafik ]
Hurtworld
-
Nick w grze
Madani
-
Znajomość gry
Kontakt
-
GG
50789340
Recent Profile Visitors
697 profile views
-
@Marcel. Awansuje na stanowisko Starszy Admin TS.
- 218 replies
-
- 2
-
-
-
- lista
- administracja
-
(and 4 more)
Tagged with:
-
-
Przykro mi nie potrzebujemy reklamy na platformie takiej jak Instagram.
-
-
Po wszystkim co się działo nie jestem pewny czy chcesz nam pomóc czy zaszkodzić. Siedziałeś zmutowany na kanałach Administracji i rozmawiałeś na innym TS'ie. Doszliśmy do porozumienia i za twoją prośbą zdjąłem bana twojej koleżance, gdzie bardzo o to nalegałeś, zapewniając że wtedy będziesz rzeczywiście rozmawiał i spędzał czas u nas. Po wszystkim nic się nie odzywasz, na TS cię nie widać i składasz podanie myśląc że chętnie z otwartymi rękoma, naszykowanym szampanem i pełną salą gości przyjmę cię i będziemy świętować? Popełniłeś błąd, a na mojej warcie takie błędy bokiem nie przechodzą, wszystko doskonale pamiętam. Miałeś szanse której nie wykorzystałeś, jak @!Dark! zmieni Kierownika to wtedy próbuj szczęścia. Odrzucam.
-
Nie podejmujemy współpracy z niewychowanymi ludźmi.
- 1 reply
-
- 1
-
-
@klasiu zostaje zdegradowany z stanowiska Pomocnika TS3.
- 218 replies
-
- lista
- administracja
-
(and 4 more)
Tagged with:
-
Madani started following server classic
-
Może nawet i ja bym się skusił na zagranie tam ^^
-
@klasiu Zostaje przyjęty do Administracji TS3
- 218 replies
-
- lista
- administracja
-
(and 4 more)
Tagged with:
-
@Muurio zostaje przyjęty w szeregi Administracji TS3!
- 218 replies
-
- lista
- administracja
-
(and 4 more)
Tagged with:
-
Witamy w szeregach Administracji TS3!
- 1 reply
-
- 1
-
-
Trochę te podanie już wisi, i sam zastanawiałem się nad tym co z tobą zrobić, miałem okazje zamienić słowo raz czy dwa, wydajesz się w miarę ogarnięty, lecz odrzuca mnie twój wiek. Nie oznacza to że nie mamy wyjątków w Administracji bo kiedyś takie rzeczy się już zdarzały, widzę również że masz konkretną znajomość TS3 od strony Usera jak i Admina, więc będę to szczegółowo sprawdzał. Gratulacje i zapraszam cię na rekrutacje jutro o godzinie 20:00, jeśli godzina ci nie pasuje napisz do mnie na forum.
-
Ban zdjęty 2 dni temu, nie oznacza to możliwości dołączenia do naszej Administracji, spróbuj za kilka miesięcy.
-
Po wszystkich sporach jakie tu zaszły z twoją osobą, oplułbym Serwerownie rekrutując cię, spróbuj za kilka tygodni a może nawet miesięcy..
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.