KLUCZBI
User-
Content Count
14 -
Last visited
-
Days Won
3
KLUCZBI last won the day on June 27
KLUCZBI had the most liked content!
Community Reputation
4 NeutralnyAbout KLUCZBI
-
Rank
Bywalec
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
KLUCZBI started following [Współpraca] NotEnbyk, WBIJAJCIE NA ODC, WBIJAJCIE NA ODCINEK and and 1 other
-
Nie mowie ze nie ma nic na kanale tylko nic na kanale z hurta nie mam nic d twojej wspolpracy i mi nie przeszkadza tylko mowie wzgledem wymagan ktore dark dał ale już wszystko zostało wyjaśnione
-
"mimo że nie widać żadnej aktywności z gry Hurtworld inni grają dużo więcej i nagrywają filmiki które robią wyświetlenia" - chętnie bym zobaczył również odpowiedź do tej częsci
-
Nie ma nic na kanale mam screeny gdzie napisałeś że musi coś na kanale zostać dodatkowo SVIP dla od buta mimo że nie widać żadnej aktywności z gry Hurtworld inni grają dużo więcej i nagrywają filmiki które robią wyświetlenia a dostają samą plakietkę która nic nie daje jak masz vipa
-
aha X D Troche niesprawiedliwie są oceniane te współprace no ale ok
-
KLUCZBI started following [Odrzucone]Szybka Noc, [Przyjęte][Współpraca] Kluczbi and ZWIĘKSZENIE DROPU AMMO DO POMPY S1
-
Twój nick / imię: Kluczbi Wiek: 19 Rodzaj współpracy: Filmiki z serwera x5 oraz lajwy z serwera x15 / x1000 Ile czasu zajmujesz powyższym: Dosyć dużo na x5 gram praktycznie cały weekend a we wtorek i w środę czasami gram x15 Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak nagrywałem kiedyś reklamy serwerom Linki do materiałów: , Coś o sobie: Mam 19 lat skończyłem technikum i planuje iść na studia Kiedyś częściej zajmowałem się YouTubem ale przez brak czasu przestałem aczkolwiek teraz mam go więcej i wróciła chęć do grania v1 Dlaczego Ty: Ponieważ myślę że ta współpraca może przynieść korzyści obu stronom mi poprzez nowych widzów z serwera którzy wbiją obejrzeć film a serwerowi nowych graczy któ rzy obejrzą filmik na kanale i wbiją znowu cieszyć się grą na serwerze v1
- 1 reply
-
- 2
-
-
Witam czy można zwiększyć drop amunicji do shotguna bo chce się postrzelać a nichuja nie dropi dzięki
-
Witam czy byłaby możliwość dodania szybkiej nocy ?
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.