Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Kampai

Kampai

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Kampai
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  [ϟ] Kampai | hw69.pl
  • SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid) 76561198218572865
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Pioruny
  • Imię: Kacper
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Też jest
  • Znajomość regulaminu:  9/10
  • Znajomość gry: 10/10 oczywiście V2 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Z czasem jest różnie, mogę kilka godzin
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Możliwe, że tak
  • Coś o sobie:  Tak jak napisałem wyżej, nazywam się Kacper, pochodzę z województwa Mazowieckiego. Interesuję się elektromechaniką samochodową oraz grami video. Jestem dosyć spokojną, pomocną osobą, która lubi poznawać nowych ludzi. 
  • Dlaczego Ty:  Myślę, że jestem dość spokojną i pomocną osobą oraz brakuje osoby na v2 
  • Kierownik Hurtworld

Na s11 jestem ja ale nie gram jak zalatwiam sprawy hw. A ze jest tego ostatnio sporo - wbijam na chwile.

Ogolnie strasznie tesknie za chlopakami. Mimo ogromnej burzy - zawsze gdzieś kieďyś wychodzi słońce. 

Myślę,ze jesteś nam potrzebny. Jestem na tak. 

15 minut temu, eN. napisał:

Na s11 jestem ja ale nie gram jak zalatwiam sprawy hw. A ze jest tego ostatnio sporo - wbijam na chwile.

Ogolnie strasznie tesknie za chlopakami. Mimo ogromnej burzy - zawsze gdzieś kieďyś wychodzi słońce. 

Myślę,ze jesteś nam potrzebny. Jestem na tak. 

Nie wiedziałem ze jesteś od s11 wybacz 

W dniu 16.12.2019 o 13:09, Kampai napisał:

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Możliwe, że tak

poważnie tak piszesz przecież wiadomo albo tak albo nie no chyba ze masz dziury w pamięci

W dniu 16.12.2019 o 13:09, Kampai napisał:

Dlaczego Ty:  Myślę, że jestem dość spokojną i pomocną osobą oraz brakuje osoby na v2 

Dość spokojny Akurat

poza tym u ciebie reszta zawsze była ok po za temperamentem :P

Ale jako że ja nie gram to nie mogę napisać tak lub nie.  Powodu ze nie w temacie ale

Helperów brak to w takim razie na tak ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...