Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Sowa

Skop321

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Skop321
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Sowa hurt4u.pl
  • SteamID: 76561198151566499
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: GCW
  • Imię: Julian
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Zapoznałem się z regulaminem Hurtworld , ts3 oraz Forum Hw69.pl
  • Znajomość gry: Bardzo dobrze znam się na tej grze dużo w nią gram wyróżniam się z budowania dobrze buduje
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: No tak poświęcam około 5 czasami 6 godzin
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak ale w innych grach takich jak Minecraft , Unturned i inncyh
  • Coś o sobie: Witam jestem Julian , Mam 19 lat , pochodzę z Wielkopolski niedaleko Leszna , Jestem bardzo sympatyczną osobą , Nie toleruje chamskiego odzywania się do młodszych osób 
  • Dlaczego Ty:  Ponieważ chciałbym zostać helperem nie byłem jeszcze nigdy na hw69, a jestem bardzo dobrą osoba której można zaufać oraz która pomaga jeżeli coś się dzieje złego
  • !Dark! zmienił(a) tytuł na [Helper] Sowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...