Skocz do zawartości
  • -2

Blokada tpr i warp podczas mute.

Truman233

Blokada tpr/warp podczas mute.  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za blokadą?

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

@eN. Gracze sypiacy kurwami jedynie komu ograniczaja rozgrywke to helperom no ale z reszta sam fakt ze sami sie do tego powolali by byc czescia administracji do czegos zobowiazuje. Dla mnie taka propozycja to po prostu pierdola(lecz wcale nie mowie, ze nie gralem na serwerach ktore mialy taka blokade). Lepiej sie zajac czyms co w dzisiejszych czasach jest musthave typu szybkie przepalanie, pluginy na automatyczne eventy, nowa mapa, etc.

@offtop

Wedlug mnie nie ma sensu mutowac za jakiekolwiek obrazanie, bo tak dziala spolecznosc internetu, ale oczywiscie do granic. Ja sam banuje tylko za pojazdy po rodzicach/grozby/zyczenie smierci. Ta gra ma juz niestety takie community i wiadomo ze beda toksyczni ludzie i ci mniej toksyczni.

20 minut temu, Kizo napisał:

@eN. Gracze sypiacy kurwami jedynie komu ograniczaja rozgrywke to helperom no ale z reszta sam fakt ze sami sie do tego powolali by byc czescia administracji do czegos zobowiazuje. Dla mnie taka propozycja to po prostu pierdola(lecz wcale nie mowie, ze nie gralem na serwerach ktore mialy taka blokade). Lepiej sie zajac czyms co w dzisiejszych czasach jest musthave typu szybkie przepalanie, pluginy na automatyczne eventy, nowa mapa, etc.

@offtop

Wedlug mnie nie ma sensu mutowac za jakiekolwiek obrazanie, bo tak dziala spolecznosc internetu, ale oczywiscie do granic. Ja sam banuje tylko za pojazdy po rodzicach/grozby/zyczenie smierci. Ta gra ma juz niestety takie community i wiadomo ze beda toksyczni ludzie i ci mniej toksyczni.

Dziękujemy i za te krytyczne wypowiedzi, ale taka blokada nie ma nikomu ograniczać rozgrywkę... Nie będziesz wyzywał to  i blokady na warpy i tpr nie będziesz miał....W końcu gracze skupia się na graniu a nie wyzywaniu się, bo nastąpi odczuwalna kara.... 

Dużo osób wyzywa bo mają wywalone w muty dostaną na np.3h i jedynie co mają to blokadę rolla A zablokowanie warpow i tpr myślę że każdy Bedzie się zastanawiał przed napisaniem czegoś.

Myślę że lepsza blokada  tpr i Home sprawi mnie mutów bo wątpię że komuś kto gra aktywnie blokada na np.3h tepania się do kogoś czy Home będzie na rękę.Popatrz na komentarze każdy chętny oprócz Ceazerego i osób co mają bany na wysztkie serwery to kazdy jest chetny..

11 godzin temu, marszol napisał:

Takie coś da ludzią do myślenia 

Skończą się krytykowanke i itp 

Wprowadzić przynajmniej na chwilę zobaczyć jak się przyjmie i zdecydować czy zostawić czy nie. 

Żeby tylko się nie przyjęło tak jak warpy na zawsze :). Jak dla mnie to jest bez sensu pomysł ponieważ podczas mute aktualnie nie można rollować odebrać kita więc jak dojdzie brak możliwości tpr i warp to według mnie liczba graczy znów spadnie na poczatku wipe do 30 lub 35 nie wspominając że 4-5 wipów do tyłu licznik potrafił wybić nawet do 100 graczy po 10 minutach po restarcie serwera. Oddalając się trochę od tematu i tak według mnie powinny być usunięte warpy ponieważ aktualnie grając na serwerze S1 +/- 10h dziennie tylko ja z moją ekipą używam pojazdów jeszcze w tej grze a wraków respi się tyle że połowa hangarów jest nimi zawalona. Tyle mam do powiedzenia.

• Kierownik Hurtworld

@Zzzubbi jeżeli pomysł się przyjmie, tabela kar będzie musiała być zmieniona. Logiczne jest, że nikt wtedy nie dostanie mute na 3h - bo to dużo.

W ostateczności, jeżeli dark będzie w stanie, można zrobić tak, że będzie tpr/home/warp ale w odstepie np 2x dłuższym od tego który ma się posiadając przestępce. Bo to ma być kara. Wtedy ludzie się zastanowią 3 x zanim zaczną wywlekać sprawy prywatne, obrażać rodziców, graczy, oraz łamiąc regulamin innymi przewinieniami. Wtedy nie bedzie trzeba wprowadzać tak radykalnych zmian w tabli kar. My męczymy się z graczami uciążliwymi (bo wiesz że tak jest) więc oni też się pomęczą ;)

19 godzin temu, Zzzubbi napisał:

Żeby tylko się nie przyjęło tak jak warpy na zawsze :). Jak dla mnie to jest bez sensu pomysł ponieważ podczas mute aktualnie nie można rollować odebrać kita więc jak dojdzie brak możliwości tpr i warp to według mnie liczba graczy znów spadnie na poczatku wipe do 30 lub 35 nie wspominając że 4-5 wipów do tyłu licznik potrafił wybić nawet do 100 graczy po 10 minutach po restarcie serwera. Oddalając się trochę od tematu i tak według mnie powinny być usunięte warpy ponieważ aktualnie grając na serwerze S1 +/- 10h dziennie tylko ja z moją ekipą używam pojazdów jeszcze w tej grze a wraków respi się tyle że połowa hangarów jest nimi zawalona. Tyle mam do powiedzenia.

I co z tego że juź teraz nie moźna rolować podczas mute.. jak widać dalej to nie działa na graczy bo dalej się wyzywają czyli to dla nich żadna kara.... jak taki typek dostanie blokade tpr i warp to pójdzie po rozum do głowy i nie bedzie wyzywał po minionej karze a w czasie trwania kary zostaje mu home na garaż i poruszanie sie pojazdem 😆

4 godziny temu, truman233 napisał:

I co z tego że juź teraz nie moźna rolować podczas mute.. jak widać dalej to nie działa na graczy bo dalej się wyzywają czyli to dla nich żadna kara.... jak taki typek dostanie blokade tpr i warp to pójdzie po rozum do głowy i nie bedzie wyzywał po minionej karze a w czasie trwania kary zostaje mu home na garaż i poruszanie sie pojazdem 😆

A jak taki typek dostanie mute na 7days to będzie go tyle serwer obchodził co zeszłoroczna zima

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...