Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] *KEK*Pympol

Pympol93

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:Pympol93
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: *KEK*Pympol
  • SteamID: 76561198381445345
  • Imię: Marek
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Jak najbardziej
  • Znajomość regulaminu:  8/10
  • Znajomość gry: 10/10 okolo 4000h w hw
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu od 2 do 8h / Weekendy zaleznie od obowiazkow i czy kobieta pozwoli xD ( od 4 do 8)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pelnilem jako helper s5 dosc spory okres czasu.Lubie
  • Coś o sobie:  Siemka mam na imie Marek pochodze z Wielkopolski. Wrocilem do Polski zostaje na stale aktualnie pracuje, a wieczorkami przesiaduje przed komputerem i na nowo gram w hw ;) . Czytam ksiazki ogladam filmy . Lubie dobrze zjesc , oraz prowadze aktywny tryb zycia :D a mianowicie wrocilem do biegania , na strzelnice oraz na mate ;) . Robie dobra pizze i jajecznice :D !
  • Dlaczego Ty: Ci co mnie znaja to wiedza ze jestem uczciwy . Potrafie pomagac innym graczom w grze jak i z problemami , Mam dosc duza cierpliwosc ale wiadomo i ona ma granice. Zadanie nr 1 to pozbywanie sie nieuczciwych, wulgarnych, niemilych graczy , lub tez ich karanie na mozliwe sposoby. Nie toleruje patologi i wulgaryzmu, a tym bardziej wyzwisk kierowany pod adres rodzicow. Po zamknieciu pewnego etapu w zyciu na nowo mam ochote grac i pomagac. Kto wie moze zrobi sie jakis event lub kilka ;) cos bym wymyslil macie to jak w banku !

A ja słyszałem od kuzyna psa sąsiada, że na Księżycu rosną palmy... To że słyszałeś coś od kogoś nie jest wierzytelnym źródłem. Dajcie jakieś ss-y kiedy to Pympol kogoś wyzywał lub zachowywał się niestosownie a nie. Moim zdaniem Pympol jak najbardziej się nadaje na helpera ze względu na to, iż ma duże doświadczenie, aktywnie gra i już kiedyś zajmował to stanowisko.

@Marszol  wulgarny pod takim wzgledem że może raz czy dwa użył wulgaryzmu ? naprawde jeżeli każdy helper wylatywałby za jedno/dwa przekleństwa raz na ruski rok to administracja byłaby pusta. 

+Jeżeli doszukiwano by się w przeszłości helpera wulgaryzmu to znając życie prawdopodobnie też byś odpadł.

Pympol gdy jeszcze wcześniej był helperem nikt na niego nie narzekał (może poza jedną ekipą każdy się domyśli o kogo chodzi ps. nikogo tu nie obrażam) oraz współorganizował event o ile się nie myle z eN.

Może nie jestem helperem ale jeżeli bym miał opcje wyboru czy może zostać helperem to dałbym mu szanse .

Teraz wyleje sie fala hejtu przez to że jestem w jego ekipie.

• Kierownik Hurtworld

Ja nie widzę problemu z powrotem. Jesteś osobą "sprawdzoną" więc uważam, że lepiej powrót "swojego" niż od nowa uczyć "obcego". Porozmawiam z sebo na ten temat i damy Ci znać.

Pamiętaj, zebrania są w poniedziałki ;) I na ts musicie być. Bez dwóch zdań.

Na nie

- to ze był kiedyś w administracji to się przyczynia do przywrócenia go na stanowisko helpera? Kazdy powinien byc oceniany tak samo, chyba ze dostal mozliwosc powrotu przy odchodzeniu. Widziałem ze Geazy złożył podanie na helpera, może i on będzie lepszym helperem na serwerze

- nie przekonujesz mnie

- może lepiej jakbyś zaczął grać na serwerze a potem składać podanie?

• Kierownik Hurtworld

Bez względu na Wasze zdanie, Pympol był dobrym Helperem biorącym czynnie udział w reklamie serwerowni poprzez Tworzenie eventów. (Ilu z Was za wyjątkiem działań n3v takowy zorganizowało? tylko gdybacie i teorie snujecie) Wybaczcie chłopcy, ale zdanie osób które go nie znają mało mnie interesuje. Gra na naszej serwerowni ponad rok, znam go od lutego 2017. Dłużej niż Was wszystkich razem. (no, Truman poparł kandydaturę a jemu ciężko "dogodzić" ;) )

54 minuty temu, eN. napisał:

Bez względu na Wasze zdanie, Pympol był dobrym Helperem biorącym czynnie udział w reklamie serwerowni poprzez Tworzenie eventów. (Ilu z Was za wyjątkiem działań n3v takowy zorganizowało? tylko gdybacie i teorie snujecie) Wybaczcie chłopcy, ale zdanie osób które go nie znają mało mnie interesuje. Gra na naszej serwerowni ponad rok, znam go od lutego 2017. Dłużej niż Was wszystkich razem. (no, Truman poparł kandydaturę a jemu ciężko "dogodzić" ;) )

Chciałem zorganizować kilka eventow i nawet zrobilem wam serwer w Mc co zostało wogóle nie docenione, bo wszyscy mówili że to filip zrobił. Nieźle.

3 godziny temu, xXMaTriXx napisał:

Na nie

- to ze był kiedyś w administracji to się przyczynia do przywrócenia go na stanowisko helpera? Kazdy powinien byc oceniany tak samo, chyba ze dostal mozliwosc powrotu przy odchodzeniu. Widziałem ze Geazy złożył podanie na helpera, może i on będzie lepszym helperem na serwerze

- nie przekonujesz mnie

- może lepiej jakbyś zaczął grać na serwerze a potem składać podanie?

Interesujący ten ostatni argument związany z tym że rzekomo Pympol nie gra na s8 otóż nie, gramy od startu wipe codziennie od 17 do 24 a Pympol nawet dłużej a to że ciebie nie ma prawie nigdy gdy trzeba to już inny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...