Skocz do zawartości
  • 0

[Propozycja] Zwiększenie Dropu Tłuszczu z Dzików

!D.K.J.Z!

Pytanie

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

@Marszol

A w czym problem, że chcemy zwiększyć ? Burek i deto zwiększone ponieważ wiele osób chciało a także  leciało jakby się grało na serwerze x2.  Jeśli dla ciebie zabawą jest siedzenie 5 godzin na pustyni, żeby uzbierać na jakiegoś maina to pozdrawiam.

Fajna mam zabawę kiedy zabijam sasquatcha a z niego mi 5 tłuszczu dropi.

Najlepiej zwiększyć drop tłuszczu  tak jak Pikush napisał jakoś po 25.

Panowie panowie tłuszczu?
Burka leci wam teraz idealnie nie jest już jak kiedyś że z polanek miało się 100burka czy coś teraz jedna polanka to około stack burka jeżeli chodzi o tłuscz dropi mi zazwyczaj 17-23 więc nie ma na co narzekać no panowie 30min i macie 3stack tluszczu wystarczą chęci więc tutaj no.

7 godzin temu, !D.K.J.Z! napisał:

walisz na On i typy wywalają itemy i nic nie ma i tracisz i jaki to fun 

Tutaj się zgodze moim zdaniem to akurat powinno być karane banem wipe/7dni bo to jest Częste i psuję rozgrywkę

2 godziny temu, papieszu napisał:

Tutaj się zgodze moim zdaniem to akurat powinno być karane banem wipe/7dni bo to jest Częste i psuję rozgrywkę

Tylko, że nikomu nie udowodnisz właśnie ,że zostało wywalone. My jak rajdowaliśmy tylko 1 raz udało nam się udowodnić jak deto leżało na glebie jeszcze

@papieszu Nie ma co narzekać ? A co się stało z tymi wszystkimi dużymi ekipami co grały niedawno. Gdyby dropiło więcej by było raidów na online więcej i byłby większy fun i może by kilka ekip wróciło co odeszło z powodu tego, że na 15 c4 dropiło się 3-4 godziny gdzie na maina było potrzebne 80-100. Tutaj nie rozmawiamy o jakimś wzroście tłuszczu, żeby wypadało po 40 z dzika jednego tak jak wyżej napisał Pikush najlepiej niech dropi stałe 20-25 i niech też naprawi się drop ze sasquatcha bo 5 tłuszczu to jednak trochę śmieszne jest. Tyle z mojej strony.

Nie znam się na pluginach ale może jest taki, że wybuch c4 zwiększa o np minutę czas itemów leżących na ziemi. Bo te raidy na online to są śmiechu  warte.

4 godziny temu, Maisteros napisał:

@papieszu Nie ma co narzekać ? A co się stało z tymi wszystkimi dużymi ekipami co grały niedawno. Gdyby dropiło więcej by było raidów na online więcej i byłby większy fun i może by kilka ekip wróciło co odeszło z powodu tego, że na 15 c4 dropiło się 3-4 godziny gdzie na maina było potrzebne 80-100. Tutaj nie rozmawiamy o jakimś wzroście tłuszczu, żeby wypadało po 40 z dzika jednego tak jak wyżej napisał Pikush najlepiej niech dropi stałe 20-25 i niech też naprawi się drop ze sasquatcha bo 5 tłuszczu to jednak trochę śmieszne jest. Tyle z mojej strony.

Nie znam się na pluginach ale może jest taki, że wybuch c4 zwiększa o np minutę czas itemów leżących na ziemi. Bo te raidy na online to są śmiechu  warte.

Grasz na x5 tp i płaczesz o rajdy na online :D Od tego są serwery x3 notp. Choć jeśli chcesz się pobawić na ON to mogliście przyjść do mnie, to czekaliście aż logne na podwieszaku więc też śmiesznie. Ja bym nic nie wyrzucił zapewniam. A propo wyrzucania itemów było to zawsze i będzie, po prostu beka z takich ludzi i tyle, jest też coś takiego jak rajd dla zasady 😮 Nie wiem czy kiedyś o tym słyszeliście. 

A i @papieszu bany za wyrzucanie itemów XD bez komentarza

@KeniuQ x3 notp ? Ciekawe jakie ? Te które mają po 30 osób i na drugi dzień upadają ? Jakbyś nie zauważył to miało w nazwie x5 do czasu kiedy teraz zwiększył trochę drop. Praktycznie każdą większą bazę co pikaliśmy na ON to albo typy wyrzucają itemy na ziemie albo pikają własne c4 więc nie dziw się czemu już na online do nikogo nie przychodzimy :) To że ty byś nie wyrzucił to nikt tego nie wiedział po prostu już nie zamierzamy walić nikogo na online, żeby później znowu zbierać na kolejną bazę c4 w której znowu nic nie będzie.
Ostatnio raidowaliśmy ekipe STAL niby mowili ze nie wyrzucili itemow ale po raidzie kazdy wyszedl z serwera wiec mozna sie domyslic.

7 godzin temu, KeniuQ napisał:

Grasz na x5 tp i płaczesz o rajdy na online :D Od tego są serwery x3 notp. Choć jeśli chcesz się pobawić na ON to mogliście przyjść do mnie, to czekaliście aż logne na podwieszaku więc też śmiesznie. Ja bym nic nie wyrzucił zapewniam. A propo wyrzucania itemów było to zawsze i będzie, po prostu beka z takich ludzi i tyle, jest też coś takiego jak rajd dla zasady 😮 Nie wiem czy kiedyś o tym słyszeliście. 

A i @papieszu bany za wyrzucanie itemów XD bez komentarza

@KeniuQale widze ze sie nie skapnołeś się ze my gadamy o serwerach hw69 a nie o serwerach steam ?? a z tego co grałem to x3 na steam nie trzyma dłużej niż 1 dzień wieć sam wniosek co ty gadasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...