Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone][Propozycja] VIP dla dużych ekip

Matheo0192

Pytanie

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Kierownik Hurtworld

A ja uważam, że może się przyjąć. Tym bardziej że ostatnio wbił koleś i zapytał się gdzie można odebrać VIP dla ekip.

I nie ukrywajmy. Są stałe duże ekipy, znane przede wszystkim.

Ale z drugiej strony duże ekipy mają zazwyczaj więcej wszystkiego niż reszta.

Na innych serwerowniach podobno się przyjęło.

Jak dla mnie to powinien powstac serwer, ktory bylby calkowicie odciety ot wspomagaczy typu VIP (w kazdym wydaniu). Na takim serwerze kazdy mialby rowne szanse na gre. Dla mnie jest to bez wiekszego sensu, gdy wchodzisz do gry po wipe i od razu masz wszystko.... To po co w tedy taki ktos  gra? Zeby sie postrzelac? Tym bardziej na serwerach typu s9 gdzie po smierci nie wypada zaden przedmiot. Te cale Vipy zniechecaja do gry gdyz nie ma tam rownosci. I czas zwyklego gracza poswiecony na gre jest nie adekwatny do czasu osoby z Vipem, ktora ma juz wszystko :) Ewentualnie jesli ktos ma vipa niech po zabiciu kogokolwiek ma nieslawnosc i z niego tylko by wypadaly przedmioty. 

Myślę że pomysł jest nie do końca sprecyzowany z powodów : 
- 5 os w ekipe to za mało jak by było z 20 osób to powiedzmy że jeszcze właściciel tej ekipy mógł by coś dostać ... 
- Kolejną sprawą jest to że wtedy też jest to dyskryminacja w pewnym senie osób które musiały wydać pieniądze na te rangi . 
- Po trzecie rozdawanie rang po za eventami też zniszczy grę z powodów takich jak za duże ilości Deto czy też C4 .

Ale skoro taki temat powstaję myślę , że gracze tym też proszą by było więcej konkursów (event) na których coś można wygrać grając drużyną a nie solo . Postaramy się coś dla was zorganizować :)

• Kierownik Hurtworld

Pympol, Matheo nie  miał na myśli Jont ;) Bo nie tylko MY mamy więcej niż 10 graczy.

Kolejną sprawą jest, że nikt nikomu nie narzuca, że ma grać np w 5 :)

Mi tam to "zwisa i powiewa". Od kilku mcy sama sobie kupowałam podstawowego Vip dla home'ów i warpów.

W tym miesiącu pierwszy raz "go dostałam" mimo iż o niego "się nie prosiłam".

Wiadomo o co chodzi nie? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...