Skocz do zawartości

Nowy Serwer v1 legacy ( x2 - NoTP )

Mad.

Rekomendowane odpowiedzi

• Mad. zmienił(a) tytuł na Nowy Serwer V1 ( X2 - NoTP )
  • Kierownik Hurtworld

Pomysł fajny, jedyną moją sugestią jest zrównoważenie Vip'ów do dropu na serwerze.

Rangi są potrzebne, ale nie mogą być przewagą. Niech dropi deto tak, by szło nadgonić, a nawet dogonić.

Bo osoby, które trychardują po kilka/naście godzin dziennie nie są w stanie dogonić tych, co odbierają kity i trochę dropią :P coś za coś. Bez wysiłku i z wysiłkiem :P

• Like 4
  • Dzięki 2
  • !Dark! zmienił(a) tytuł na Nowy Serwer v1 legacy ( x2 - NoTP )

Nie sądze by ludziom chciało się aż tak "tryhardować", według mnie można by leciutko podbić drop tak aby nie leciało po 2 niebieskiego/zielonego ze skałki. Drop taki jak na x3 (s5) byłby całkiem dobry gdyby leciało więcej kolorków. No TP automatycznie wydłuża wipe więc elegancko :)

Edytowane przez Akio
  • Like 1
8 minut temu, Akio napisał:

Nie sądze by ludziom chciało się aż tak "tryhardować", według mnie można by leciutko podbić drop tak aby nie leciało po 2 niebieskiego/zielonego ze skałki. Drop taki jak na x3 (s5) byłby całkiem dobry gdyby leciało więcej kolorków. No TP automatycznie wydłuża wipe więc elegancko :)

oj tak

Wipe piątek 18,Notp,a co do dropu zwiększyłbym bo że tak powiem ludzie już się "wypalili" i nie chce im się aż tak tryhardować,Wipe zostanie wydłużony i wiele ekip powróciłoby do czasów bez tp + spróbowałbym na tym serwerze usunąć antybh i zobaczyć czy ludzie będą skakać z prędkością auta.

Edytowane przez AlladyN512
  • Like 1
  • !Dark! promuje ten temat
14 godzin temu, Spasibaaaa napisał:

wtedy nic nie bedzie sie działo :)

i tak sie nic nie bedzie działo XD kolejna edycja classica

W dniu 9.03.2021 o 19:31, Mad. napisał:

Wipe na początek po 7dniach ( wkrótce prawdopodobnie zwiększany do 2tyg )

bezsens tydzień max bo w 1 dzień i tak idzie zrobić wszystko jak ma się z 3 osoby w ekipie 

• Like 1
  • Bardzo słabe 1
W dniu 9.03.2021 o 22:14, !Dark! napisał:

WIPE w piątek o godzinie 18:00 byłby dobrym wyborem?

Mi sie wydaje że robienie wipe w piątek o godzinie 18 na tym serwerze wpłynęło by na liczbe online ludzi na wipe na serwerze s1.

Mi też sie wydaje że robienie wipe co 2tyg to długo co 7dni było by ok ale to tylko moje zdanie .

• Like 1
W dniu 9.03.2021 o 19:42, eN. napisał:

Pomysł fajny, jedyną moją sugestią jest zrównoważenie Vip'ów do dropu na serwerze.

Rangi są potrzebne, ale nie mogą być przewagą. Niech dropi deto tak, by szło nadgonić, a nawet dogonić.

Bo osoby, które trychardują po kilka/naście godzin dziennie nie są w stanie dogonić tych, co odbierają kity i trochę dropią :P coś za coś. Bez wysiłku i z wysiłkiem :P

niech dodadzą kit start oraz kit pomoc

• Bardzo słabe 2
  • !Dark! zablokował(a) ten temat
  • !Dark! przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...