Skocz do zawartości

Spasibaaaa

Użytkownik
    43
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

3

Ostatnia wygrana Spasibaaaa w dniu 7 Marca 2021

Użytkownicy przyznają Spasibaaaa punkty reputacji!

Hurtworld

• Nick w grze
    Spasibkaa
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    7000

Kontakt

• Discord
    Spasibkaa#9942

Ostatnie wizyty

1779 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Spasibaaaa

Rookie

Rookie (2/14)

42

Reputacja

1. skoro to x2 to wydaję mi się ze każda rzecz powinna dropić razy dwa, np niebieskie skoro na x1 dropi od 1-3 to na x2 powinno leciec od 2-6 zielone 2-4 powinno leciec 4-8 kolejna propozycja jest taka ze serwer x2 to serwer dla tryhardow, więc przydało by się usunięcie pluginu na bunnyhopa
  2. wtedy nic nie bedzie sie działo
  3. propozycja skoro ma byc to x2 zrobcie procent deto do tego przystosowany oraz drop ze skalek czyli jezeli dropi na x1 od 1-3 niebieskiego to automatycznie na x2 niech leci od 2-6 jak coś
  4. no właśnie więc nie ma tepania wariacie nawet na home pomyśl trochę
  5. XDDDDD czy ty widzisz co napisałeś jest napisane NOTP czyli bez tepania
  6. super inicjatywa z tym serwerem, jeszcze tylko naprawcie launcher wykrywający cheaty bo działa nie zadobrze a odwołania nie przechodzą
  7. Materiały na niepubliku zeby nie było innych serwerów na kanale
  8. Twój nick / imię: Spasibaa/Mateusz Wiek: 18 lat Rodzaj współpracy: Filmy na youtube będą pojawiać się 1/2 razy w tygodniu, w dodatku mam zamiar streamować większość czasu poświęconego na wipe Ile czasu zajmujesz powyższym: Jak będą dymy będą odcinki czyli tak gdzieś 1,2 razy będą się pojawiać filmy w tygodniu . Czy już w ten sposób współpracowałeś: Na tym serwerze nie ale kiedyś na innych steamowych serwerach tak . Linki do materiałów: Niestety aktualnie brak będą wkrótce Coś o sobie: No siemka jestem spasibkaa, gram sobie w hurtworld 4fun zawsze robię jakieś dymy na serwerze pozytywne oczywiście tak jak moja osoba Dlaczego Ty: No ponieważ, posiadam społeczność na youtube która napewno bardzo chętnie zobaczy coś z tej pięknej gry.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...