Skocz do zawartości

szymon7211

Użytkownik
    17
  • Ostatnia wizyta

Hurtworld

• Nick w grze
    Szymek
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    300

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia szymon7211

1. do ruletki mozna nawet dodac rangi vip czy cos ale z bardzo bardzo małym % szans na wylosowanie myślę że nawet ty bys wchodził na strone i kręcił codziennie śmigłem
  2. na serwer v2 można zrobić oddzielną ruletkę ale czy jest sens? wydaje mi się że lepiej zrobić na v1
  3. a może tak dodać ruletke z nagrodami (np c4, kamien, pompa itp) na stronie hw69 a nie tylko w grze, i losy będzie mozna kupic lub odebrać codziennie jednego darmowego losa (oczywiscie trzeba spełnic jakieś wymagania hw69 w nicku czy cos) i nagordy bedzie mozna odebrac na kazdym serverze hw oprócz v2
  4. to jest propozycja jakbys nie wiedział
  5. zmiana s1 to głupi pomysł, patrząc na to że serwer ostatnio jest dosyć popularny, juz lepiej zrobic drugi na starej mapie z dropem x5
  6. Może być z delikatnymi poprawkami, zawsze to będzie sie przyjemniej grać, Serwer moze byc nawet z lootem x1000, lub jakis z obecnych serverów to przerobic na starą mape z lekkimi poprawkami
  7. Witam, przychodzę z propozycją zrobienia nowego servera hw69, wszystko na starych pluginach (nie koniecznie) i starej mapie, tylko na nowym EAC. Myślę że trochę graczy przyszłoby pograc na taki server patrząc na to, że ciężko jest teraz znaleźć fajny server na starej mapie Niech każdy kto widzi ten post wypowie sie co o tym sądzi
  8. szymon7211

Sprzedam konta

Witam sprzedam konto z hw za 20zł sprzedam konto do fortnite z 2k vdolców za 30zł sprzedaje z powodu sprzedaży pc i prędko go nie kupie i mi się te konta nie przydadzą a ktoś może potrzebuje ZAINTERESOWANE OSOBY ZAPRASZAM PV
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...