Skocz do zawartości

Marszol

Moderator HW
    619
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

62

Ostatnia wygrana Marszol w dniu 16 Lutego 2024

Użytkownicy przyznają Marszol punkty reputacji!

5 obserwujących

Hurtworld

• Nick w grze
    Marszol
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    2000+

Kontakt

• Discord
    Marszol#5526

Ostatnie wizyty

16658 wyświetleń profilu

Aktualizacja statusu

Zobacz wszystkie aktualizacje Marszol

1. Witam wszystkich minęło trochę czasu, czas w którym było setki przemyśleń tego co robiłem wcześniej, aż doszło wszystko do mnie czytając moje stare wiadomość zrozumiałem co robiłem jakim Chu**m byłem dlatego właśnie piszę to.

@Madani tobie popsulem najwięcej krwi przepraszam szczerze zrozumiałem swoje błędy i przyszedłem aby naprawić moje zachowanie z prawie roku temu, sytuacja w której znalazłem się w tedy nie była dla mnie dobra za dużo problemów rodzimych o których nie chce już mówić i do nich wracać mnie naprawdę przerosly sam teraz siedzę i zastanawiam się co się ze mną działo serdecznie cię przepraszam

@eN. Ciebie przepraszam miałaś do mnie jakieś zaufanie które popsulem, zawiodłem cię, a nawet sam siebie. Przepraszam 

@!Dark!Tobie też trochę popsulem trochę krwi dałeś mi szansę bycia moderatorem a zmarnowalem to wszystko przez takie coś. Robiłem głupie rzeczy np pisanie tego samego jak ktoś wyżej. Przepraszam 

Oraz przepraszam wszystkich innych którym popsulem krew w tamtym czasie 

Nie pisze tego tak o tylko przeszedłem zakopać topór wojenny i zacząć wszystko od początku. Żeby każdy poznał mnie takiego jakim jestem a nie takim debilem jak wcześniej. 

@Marcel.l o tobie nie zapomniałem dałem się zamotac i byłeś dla mnie...... I nawet głupi stary ja pisał JM ale cóż czasu nikt cię cofnie trochę kiedyś podpisaliśmy, pogadaliśmy i zrozumiałem że z ciebie dobry chłopak. Przepraszam

Jeszcze raz szczere przepraszam. 

1. Kampai

Kampai

wow szczerze do bólu ^^

2. Anakin

Anakin

A mnie jakoś nie przeprosiłeś ;(

3. Marszol

Marszol

Ciebie Anakinku nie mam za co .Jesteś  moim ziomkiem i szacunk 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...