Skocz do zawartości

eN.

Kierownik Hurtworld
    989
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

96

Odpowiedzi opublikowane przez eN.

1. Skoro stalowe/metalowe konstrukcje, no tp, ograniczony drop materiałów to może zwiększyć drop deto z hang. Bo deto to będzie połowa sukcesu, a będzie trzeba się najeździć, nachodzić za materiałami i wtedy można rajdować metalowe dachy :] I jest szansa że się kogoś spotka :P

• Like 1
  2. Pomysł fajny, jedyną moją sugestią jest zrównoważenie Vip'ów do dropu na serwerze.

Rangi są potrzebne, ale nie mogą być przewagą. Niech dropi deto tak, by szło nadgonić, a nawet dogonić.

Bo osoby, które trychardują po kilka/naście godzin dziennie nie są w stanie dogonić tych, co odbierają kity i trochę dropią :P coś za coś. Bez wysiłku i z wysiłkiem :P

• Like 4
    • Dzięki 2
  3. Po ponad 3 latach i 5 miesiącach "pracy" na serwerowni HW  - (ku uciesze większości :D ) chciałam oficjalnie pożegnać się z funkcją Kierownika HW. Teraz będę wykazywać się na kolejnej funkcji, tym razem mniej wymagającej kontaktu z Wami.

Pamiętajcie o tym, że będę dla Was zawsze, znajdziecie mnie dalej na tym samym TS, dalej w tym starym składzie.

Nie macie pojęcia ile się dzięki Wam nauczyłam. Mam na myśli każdy kontakt zarówno ten "przyjacielski" jak i ten "mniej".

Pamiętajcie, że każdy z Was tworzy tą społeczność, a cechuje Was fakt, że każdy z graczy jest inny i na swój sposób wyjątkowy. :) Bardzo, ale to bardzo cieszę się, że miałam możliwość być tu z Wami.

Cieszę się, że jako "Ciotka" mogłam wielu z Was pomóc, oraz przepraszam tych, dla których byłam nieugięta :) Mam nadzieję, że kiedyś znów spotkamy się na serwerach HW69! ❤️

Rozwijajcie tą serwerownię. Została jako jedyna a w Was jest potencjał by była najlepszą ever!

• Like 2
    • Dzięki 4
    • Smuteczek 10
  4. Narzekaliście na brak nowości, więc nowości będą!

Oddajemy Wam do dyspozycji temat, który ma nam umożliwić poprawianie starych serwerów jak i wprowadzenie nowego!

Pobawcie się chwilę w technika, zastanówcie nad tym co Wam się podoba, co Wam się nie podoba. Fajnie jakbyście zasugerowali nam co powinniśmy zmienić a co wprowadzić.

Zaczynamy :)

• Like 5
    • Dzięki 1
  5. Zapraszamy miłośników Hurtworld It V2 do wzięcia udziału w ankiecie, ale nie tylko :)

Ankieta dotyczy tego, czy chcielibyście aby powstał serwer Classic. Oraz czy miałby być dostępny tylko dla posiadaczy gry HW na Steam, czy mamy umożliwić pobranie wersji non steam.

Kolejną sprawą wymagającą użycia przez Was większej ilości siły, bo trzeba będzie użyć klawiatury, jest kwestia powstania całkowicie nowego serwera na It V2. Nazwijmy go "Serwerem Marzeń".

Co ma być, jak to widzicie, co sprawi, że HW ożyje :)

Traktujemy sprawę serio, Wasze pomysły są cenne jak monety na HW.
    Macie czas do 06.07.2020 :)

Czas start!

• Like 8
  6. Dzięki uprzejmości @!Dark! pozwoliłam sobię zamieścić post.  Abyście wiedzieli, że biggames to nie tylko Hurt ;)

Wracamy z serwerami Behemota. #PC #PVE #Serwer #Reklama
    Postawiliśmy na prostotę, nieco szybszą rozgrywkę - ale eliminując
    zbyt duże ułatwienia 1f609.png;) Chcielibyśmy abyście szanowali czas swój i towarzyszy.
    Liczymy się z Waszym zdaniem dlatego zapraszamy na nasz discord, tam możecie zapoznać się z regulaminem,
    informacjami dotyczącymi serwera, a także kontaktować się między sobą i Administracją.
    Nie "napaćkaliśmy" modów, są tylko 3 (myślimy nad 4) ale zobaczymy 1f642.png:)
    Start 02.06.2020 godzina: 10:00 1f642.png:)
    DISCORD: https://discord.gg/fftwsG7

Siedlisko Behemota
    The Island
    213.32.6.5:27015
    Przystan Behemota
    Valguero
    213.32.6.5:27016
    Zatoka Behemota
    Ragnarok
    213.32.6.5:27017
    Grota Behemota
    Genesis
    213.32.6.5:27018
    Uniwersum Behemota
    Extinction
    213.32.6.5:27019

Dodatkowo będzie Aberracja i Crystal Isles 1f642.png

1.thumb.png.52fdeffba13de77f319de82a8f547c04.png

• Like 2
  7. 21 godzin temu, LightKasaro napisał:

Wątpię czy to się sprawdzi, duże ekipy po prostu by na zmianę inną osobę używały do teleportowania do bazy i powstawałyby przez to kolejne dysproporcje spowodowane liczbą osób w ekipach...

Ja dalej jestem zwolennikiem zakazu sklejanych i przesuwanych ścian oraz dachów - szczególnie, że znam kilka osób, które z tego powodu wolą u kierowniczki grać w ARKa zamiast  HW, więc chyba jednak coś w tych sklejkach jest :)

Trzeba być mega ograniczonym aby porównywać te dwie gry.  Nie ma przykazu i nakazu grania tylko w gry, na której  posiada się rangę. ;) Jeżeli ktoś gra w Arka ze mną, to nie ze względu na "brak sklejaków" (to mnie rozwaliło :D) Tylko dlatego, bo chce, ma czas, chęci, oraz nie gra na kartonie po bananach. Proponuje rozszerzyć horyzonty, może skończycie spinać dupę i poznacie inne gry survivalowe , na których nie muszę czytać (gracze też nie muszą) kto posuwał ich matkę, kto ile razy dał, i czego nie robi ich ojciec (nie wspominając o zwierzętach ;))

I jeszcze pragnę dodać że warp, home, tp to ułatwienie. Docelowo tego nie było i dlatego powstały np: samochody, a w itv2 helikoptery. Aby się - przemieszczać. Chcecie na łatwiznę, to nie simsy tylko gra surwiwalowa.

• Like 1
  8. Najczęściej prośby o usunięcie czegokolwiek do zrajdowania mają osoby nie lubiące dropić. Grałam na s1 dawno,ale grałam. Serwer nie jest zmieniany więc moge się wypowiedzieć. Nigdy - nawet nie posiadając rang dodatkowych nie mieliśmy problemu z dropem deto i produkcją c4. Jak dla mnie deto jest aż nadto wystarczy się troche wysilić. Może więc je ukrócić bo po co one? 

Developerzy gry dali taka możliwość budowy - to nie jest bug gry - a Wy z lenistwa chcecie ograniczać rozrywkę. Nie podoba mi się to. Wierze że to czasochłonne ale wg Was pójście na łatwiznę załatwi sprawe. Usuńmy c4 i deto. Dajmy zakaz budowania ścian metalowych i rajdujcie się wiertłem ;)

• Like 6
    • Dzięki 2
    • Trollujesz czy tak na serio? 1
    • Bardzo słabe 2
  9. Chciałabym się dowiedzieć z jakiego rejonu mamy najwięcej graczy.

Ankietę otwieram z dniem dzisiejszym a zamknięta będzie 30.04.2020 r.

Po podsumowaniu , napiszę w jakim celu została przeprowadzona.

Pozdrawiam i zachęcam do oddania głosu!

• Like 2
    • Dzięki 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...