Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte][PROPOZYCJA]Szybkie przepalanie s8...

LightKasaro

Pytanie

Witam!

Wiem, że poruszam temat, który jest już oklepany na setki sposobów, ale no bez przesady... Serwer 8 ma drop powiększony 15 razy, czyli ma być on z założenia łatwy. Skoro za reklamowanie serwera gracze dostają warpy na każdym z serwerów (co jest ogromnym ułatwieniem) to czemu nadal nie ma szybkiego przepalania na x15? Nie każdy gracz wie, że może zielonym przepalać w schowku nad kominek i takie ułatwienie może mieć spory potencjał (przede  wszystkim dużo nowych graczy się przewija przez s8).

Pozdrawiam! :)

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

No ten serv jest 4fun deto idzie szybko nadropic ale z kolorkami troche gorzej bo tutaj trzeba juz przepalac albo w piecach hutniczych albo przez zielone w kominku na serverach x3, x5 to normalne ale to jest x15 tak jak kolega wyzej powiedzial ludzi brak przepalania na tak wysokodropowym serverku zniecheca brak tego pluginu...

4 godziny temu, Panperkun napisał:

Polecam zrobić schowek i pod schowkiem postawić kominek do kominka dasz zielone i do schowka możesz dać all kolorki szybko i dużo kolorów ci się przetopi im więcej postawisz tym szybciej przepalisz

Czytanie ze zrozumieniem nie boli, obaj o tym napisaliśmy i ja dodałem, że nie każdy o tym wie. To jest ułatwienie bardziej dla graczy solowych i niewielkie dla ekip.

Pisząc to propozycję miałem na myśli przede wszystkim zwiększenie dynamiki rozgrywki oraz nie będzie potrzeby teleportować się co chwilę na home, żeby ceki do maina przynieść.

Gracze również na to narzekali, ale jak poinformowałem o istnieniu tego posta - olali to, bo im się nie chciało odpisywać... Mam nadzieję, że jednak wypowiedzą się osoby, które  grają na tym serwerze i odczuwają lekki dyskomfort z tego powodu (a zwłaszcza ci, którzy wiedzą o metodzie ze schowkiem)

W dniu 1.01.2019 o 16:50, rafal10333 napisał:

Gramy z ekipą wipe na s8 i wcale nam nie przeszkadza ze przepala po jednej sztuce z szybkim przepalaniem bylo by za łatwo na tym serwie może niech zostanie tak jak jest

Skoro masz ekipę i chcesz utrudniać sobie grę to s1 stoi otworem :) Przepalanie po 1 to nie ból - przeplarkę robisz jak na żelazo tylko zamiast węgla zielone. Tu chodzi bardziej o pozbycie się elementu spowalniającego rozgrywkę i tworzącego survival na serwerze, który z założenia ma nim nie być - w końcu x15, od survivalu jest s1 i niech tak zostanie

W dniu 1.01.2019 o 16:50, rafal10333 napisał:

Gramy z ekipą wipe na s8 i wcale nam nie przeszkadza ze przepala po jednej sztuce z szybkim przepalaniem bylo by za łatwo na tym serwie może niech zostanie tak jak jest

Czy ja wiem, czy może być za łatwo? Na topowych steamowych serwerach x5 jest wszędzie szybkie przepalanie, więc nie wiem jak może być za łatwo skoro to x15. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...