- 0
s1 Propozycja Odnośnie Zmiany Lokalizacji Spadania Meteorów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Zzzubbi
Witam czytelników mojej propozycji odnośnie zmiany Lokalizacji Spadania Meteorów na Serwerze S1. Zanim napiszesz komentarz pt. "Po co to komu, jest dobrze tak jak jest, i tak nic to nie da i inne różne komentarze spójrz na to z innej strony
. Wracając do Lokalizacji Spadania Meteorów mam na myśli zmianę lub urozmaicenie spadania ich na inne tereny. Jak dotąd każdy kto gra chyba wie na jakie lokalizacja spadają dane meteory a jeżeli nie rozpiszę się trochę i podam lokalizacje spadania meteorów dotychczas:
(BambikM, BambikD, RedM, RedD, ZimaM, ZimaD, Statek, Kula).
Mam kilka dodatkowych lokalizacji do zaproponowania na, które mógłby spadać meteor:
1. Wrak Statku (Zima)
2. Łuk Skalny (Oko Saurona|Bambik)
3.Koniec Drogi Zima
4.Koniec Drogi Czerwona Pustynia [RED] (A mam na myśli drogę za małymi hangarami)
5.Polanka Przed Dużymi Hangarami Na Bambiku (Pomiędzy Hangarami Bambikowymi i Jesiennymi)
Lokalizacje są zaczerpnięte z różnych pluginów na Serwery Hurtworld V1. Myślę że niektóre lokalizacje są w miarę "spoko" i mogą bardzo urozmaicić rozgrywkę jak i dostarczyć graczom dużo rywalizacji i zabawy ❤️ . Myślę że moja propozycja zostanie Przyjęta lub Przyjęta Na Okres Testowy, zapraszam do wypowiadania się co o tym myślicie myślę że mogłoby to też wpłynąć na liczne online podczas Wipe a wiadomo czym więcej osób tym milej się gra i serwerownia na tym bardzo zyska. Tyle ode mnie zapraszam jeszcze raz do wypowiadania się na ten temat i przepraszam za, niektóre błędy ortograficzne jak i znaki interpunkcyjne ❤️
.
Pozdrawiam Cieplutko Całą Administrację Serwerowni Jak I Użytkowników
❤️
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi