Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja Odnośnie Zmiany Lokalizacji Spadania Meteorów

Zzzubbi

Pytanie

Witam czytelników mojej propozycji odnośnie zmiany Lokalizacji Spadania Meteorów na Serwerze S1. Zanim napiszesz komentarz pt. "Po co to komu, jest dobrze tak jak jest, i tak nic to nie da i inne różne komentarze spójrz na to z innej strony ;). Wracając do Lokalizacji Spadania Meteorów mam na myśli zmianę lub urozmaicenie spadania ich na inne tereny. Jak dotąd każdy kto gra chyba wie na jakie lokalizacja spadają dane meteory a jeżeli nie rozpiszę się trochę i podam lokalizacje spadania meteorów dotychczas:

(BambikM, BambikD, RedM, RedD, ZimaM, ZimaD, Statek, Kula).

Mam kilka dodatkowych lokalizacji do zaproponowania na, które mógłby spadać meteor:

1. Wrak Statku (Zima)

2. Łuk Skalny (Oko Saurona|Bambik)

3.Koniec Drogi Zima

4.Koniec Drogi Czerwona Pustynia [RED] (A mam na myśli drogę za małymi hangarami)

5.Polanka Przed Dużymi Hangarami Na Bambiku (Pomiędzy Hangarami Bambikowymi i Jesiennymi)

Lokalizacje są zaczerpnięte z różnych pluginów na Serwery Hurtworld V1. Myślę że niektóre lokalizacje są w miarę "spoko" i mogą bardzo urozmaicić rozgrywkę jak i dostarczyć graczom dużo rywalizacji i zabawy ❤️ . Myślę że moja propozycja zostanie Przyjęta lub Przyjęta Na Okres Testowy, zapraszam do wypowiadania się co o tym myślicie myślę że mogłoby to też wpłynąć na liczne online podczas Wipe a wiadomo czym więcej osób tym milej się gra i serwerownia na tym bardzo zyska. Tyle ode mnie zapraszam jeszcze raz do wypowiadania się na ten temat i przepraszam za, niektóre błędy ortograficzne jak i znaki interpunkcyjne ❤️  :P.

Pozdrawiam Cieplutko Całą Administrację Serwerowni Jak I Użytkowników :)❤️ :D 

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
  • Właściciel
4 minuty temu, staszek2017k napisał:

jak się da to na wszystkie

Oczywiście nawet łatwiej jest utrzymywać wszystkie serwery w podobnej konfiguracji, niż każdy z osobna poprawiać.

Kiedyś meteory spadały w dużo większej ilości lokacji, albo na znacznie większym obszarze, to były problemy typu "ciężko znaleźć".

• Like 1
  • 0
5 minut temu, !Dark! napisał:

Oczywiście nawet łatwiej jest utrzymywać wszystkie serwery w podobnej konfiguracji, niż każdy z osobna poprawiać.

Kiedyś meteory spadały w dużo większej ilości lokacji, albo na znacznie większym obszarze, to były problemy typu "ciężko znaleźć".

Na większości serwerów o ile się nie mylę jest 10minut do ostygnięcia. Mapa na v1 jest mniejsza niż na v2, więc jezeli ktoś nie może znaleźć to porostu nie wyszedł na środek biomu albo nie patrzał na niebo gdzie leci

• 0

Oczywiście że można pozmieniac pluginy na wszystkich serwerach żeby nie było tak tylko na S1. A problem dotyczący że "ciężko znaleźć" to chyba najmniejszy problem największym jest że w takich lokalizacjach nie było by Warpów a wtedy trzeba się bardziej namęczyć żeby znaleźć dany Meteor a nie jak do tej pory na meteor może iść każdy kto ma Dopisek w nicku HW69.PL lub range Vip. Możnaby było wsiąść w auto lub inny pojazd dostępny w grze i poszukać danego meteoru i zapamiętać w jakiej lokalizacji dokładnie spada. :)

• 0
1 minutę temu, eN. napisał:

Filipino nie. Bo s1 to najbardziej popularny serwer. Zmieniając go tak diametralnie wiecej straci niz zyska. Go nie powinnismy zmienić, a ulepszyć zostawiając to co już jest.

Tylko o ile dobrze wiem to warpy są od 8miesiecy dla każdego, wcześniej miał je tylko VIP i wyżej i każdy żył nie pisząc nic o warpach. Możecie spróbować na jakims wyższym dropie i nie zapominaj że macie S4 podajrze z X5 tylko deto x2.

• 0
2 minuty temu, !Dark! napisał:

Dokładnie, dzisiaj są warpy, jutro może być dodatkowy roll.

Warpy miały być tylko krótkotrwałym urozmaiceniem i promocją.

wiem, bo byly wprowadzone na dzien dziecka, dlatego też wspomniałem o warpach, które mogą być usunięte. A co z tymi miejscami meteorytu oraz o moich propozycjach na temat s5 przejdzie cokolwiek? 

• Like 1
  • 0
27 minut temu, Zzzubbi napisał:

Ogólnie tak według mnie warpy powinny być usunięte całkowicie pomyśleć że trzeba biec na różne biomy dropic itp bajka <3.

Widze, że sie rozumiemy xD. Dark możesz spróbować raz usunąć warpy a dodać jakis roll za nick i za bycie w grupie, i przy okazji zobaczysz czy wypala nowe miejsca

• 0
10 godzin temu, Zzzubbi napisał:

Ogólnie tak według mnie warpy powinny być usunięte całkowicie pomyśleć że trzeba biec na różne biomy dropic itp bajka <3.

Co do warpów na serwerze chociaż 1 powinien zostać np taka Kula dlatego , że duże ekipy na każdym serwerze robią meina tylko na TP oraz ludzi takich jak ja z full przestępcą zamiast killać się na bambik mogliby wytepać na kule nie tracąc przy tym itemów oraz materiałów na budowę nowego odro czy bazy która została piknięta. Ogólnie po usunięciu warpów zmniejszy się ilość graczy z powodu ich braków najlepiej by było zachęcić ich Eventami typu PvP car , wojny magazynowe itd 

• 0
20 minut temu, Panperkun napisał:

Co do warpów na serwerze chociaż 1 powinien zostać np taka Kula dlatego , że duże ekipy na każdym serwerze robią meina tylko na TP oraz ludzi takich jak ja z full przestępcą zamiast killać się na bambik mogliby wytepać na kule nie tracąc przy tym itemów oraz materiałów na budowę nowego odro czy bazy która została piknięta. Ogólnie po usunięciu warpów zmniejszy się ilość graczy z powodu ich braków najlepiej by było zachęcić ich Eventami typu PvP car , wojny magazynowe itd 

Ale warpy są od niedaena(dzień dziecka), i nikt nie płakał o to że ich nie ma, wystarczy mieć teraz homa na każdym biomie tylko na przeciwnych hangarach i masz meteor już.... A tak musisz jeździć autem wszędzie pojezdzic po całym biomie by znaleźć meteor, a nie jak teraz co /home zm i masz 

• 0
  • Kierownik Hurtworld

W dalszym ciągu uważam ze usunięcie warpow nie przejdzie. Wielokrotnie było to walkowane. Powstał nawet serwer na życzenie ekip (miało grać Twd,Jont i jakieś ekipy z s6) na którym nie było warpow itp. Suma sumarum wbilo tylko Jont i gracze randomowi. Juz dawno go nie ma. Jeżeli na tym serwerze dobijamy czasem do 90 osób to po co na sile chcecie go zmieniać?  Jestem pewna że wtedy będzie połowa mniej graczy. Serwer x5. 7 dni. Wszystko idzie sprawnie po co utrudniac? 

• Like 2
  • 0

Według mnie warpy można usunąć ale też można zostawić 1 lub 2 warpy z /warp jesien zmienić na /warp bambik wtedy żeby tepało pomiędzy kule a bambikowe hangary. Jeszcze jedna propozycja co do Rang Vip do każdej rangi Vip można by było dodać 1 dodatkowy warp a mianowicie /warp bambik który by był podmieniony zamiast /warp jesien i wybrać jeden z warpów /warp zima lub /warp red.

A zamiast warpów, które dawałby dopisek do nicku "hw69.pl" i dołączenie do grupy można dodać dodatkowego rolla /roll grupa jak jest na niektórych konkurencjach zawsze by to trochę urozmaiciło grę a zwłaszcza znajomi tej osoby zauważyliby że dana osoba ma taki dopisek i ktoś może dołączyć na serwerownie ;) .

• 0

Ja natomiast uważam, że jedyny warp jaki powinien zostać to /warp kula. Z tego co napisał Dark warpy to miala być chwilowa promocja(ok dla vip+ mogą zostać). Ja grając na steamowych serwerach nie odczuwam dyskomfortu, że ich nie ma(wgl nie ma warpów) a przeciwnie, wydaje mi się, że gra jest bardziej przyjemna, bo pojazdy mają jakieś znaczenie. :)

Na s1 wzamian za posiadanie w nicku hw69.pl dałbym dodatkowego rolla(np. /roll hw69 -który kompletnie nie odbiega od norm zwykłego)

A kolejna moja propozycja dotyczy grupy na steam. Po dołączeniu do grupy na steam umożliwił bym /roll infamy co 6h.

Edytowane przez Cezary.
  • Like 1
  • 0
56 minut temu, Cezary. napisał:

Ja natomiast uważam, że jedyny warp jaki powinien zostać to /warp kula. Z tego co napisał Dark warpy to miala być chwilowa promocja(ok dla vip+ mogą zostać). Ja grając na steamowych serwerach nie odczuwam dyskomfortu, że ich nie ma(wgl nie ma warpów) a przeciwnie, wydaje mi się, że gra jest bardziej przyjemna, bo pojazdy mają jakieś znaczenie. :)

Na s1 wzamian za posiadanie w nicku hw69.pl dałbym dodatkowego rolla(np. /roll hw69 -który kompletnie nie odbiega od norm zwykłego)

A kolejna moja propozycja dotyczy grupy na steam. Po dołączeniu do grupy na steam umożliwił bym /roll infamy co 6h.

Zgodzę się z tym grając na steamowych nie odczuwam potrzeby warpów. Z tymi rollami mogło by być wszędzie, by gracze nie grali tylko na 1 serwerze tylko na każdym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...