Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] EzBanWidzowie/Märlenka

EzBanWidzowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: EzBanWidzowie
        Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: EzBanWidzowie/Märlenka
        SteamID: 76561198194144717
        Klan/Ekipa w jakiej grasz: Days
        Imię: Wiktoria
        Mikrofon: Tak
        Znajomość regulaminu: 10/10
        Znajomość gry: 10/10
        Czas jaki możesz poświecić serwerowi: +5h dziennie
        Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
        Coś o sobie/Dlaczego Ty: W Hurtworlda mam ok 5kh. Zawodowo gram w gry, w wolnym czasie studiuję, oprócz tego uczę się języka chińskiego i gram w szachy na kurniku. Nie lubie toksyczności na czacie i bardzo jej unikam. W ekipie mam paru takich gagatków i z wielką chęcią będę ich mutować. Od długiego czasu interesuje się poczynaniami serwera i bardzo chętnie poświęcę się opiece serwera i jej użytkownikom.

Mimo czasu jaki minął, to nadal jestem na nie. Nadal pamiętam Twoje niezwykłe szubienice, cheaty, bany, ogromna ilość mutów, obelgi na graczy i wykwintne słownictwo. Rozumiem, że chcesz być bliżej administracji, by mieć jakiś wpływ na swoje występki? Pomysły rzucane zwykle miały tło egoistyczne, byś mogła ludzi wyzywać. Zwłaszcza ostatnia akcja na ts i prowokacja młodego gracza. Poważnie masz 21 lat i zaczepiasz 14-latka? Wstyd. Podkreślę - duże nie. :)

2 godziny temu, Anielka napisał:

Mimo czasu jaki minął, to nadal jestem na nie. Nadal pamiętam Twoje niezwykłe szubienice, cheaty, bany, ogromna ilość mutów, obelgi na graczy i wykwintne słownictwo. Rozumiem, że chcesz być bliżej administracji, by mieć jakiś wpływ na swoje występki? Pomysły rzucane zwykle miały tło egoistyczne, byś mogła ludzi wyzywać. Zwłaszcza ostatnia akcja na ts i prowokacja młodego gracza. Poważnie masz 21 lat i zaczepiasz 14-latka? Wstyd. Podkreślę - duże nie. :)

szubienice ? po 1 ja to budowałem po 2 to jest nadinterpretacja artysty bo to nadio były prysznice pewne nawiązanie do czegoś.

cheaty ? bany? ona nic nie dostała a sprawy sa juz dawno przedawnione.

ogromna ilosc mutow ? XDDD typiarko jej team dostawal muty nie ona niezle kolorwanie sprawy tak btw wiesz ze nękanie moze sie nie skonczyc dobrze ? :)

swoje wystepki ? czyli co bo ja cie nie rozumiem 

Pomysły rzucane zwykle miały tło egoistyczne - to samo mozna powiedziec o tobie i absolutnie sie z tb nie zgadzam to ze ktos ma odmienne zdanie nie ty czy dark to znaczy ze mysli egoistycznie ? XDDD beka z cb

byś mogła ludzi wyzywać - nie przypominam sobie zeby masha kogos zwyzywala + jestem pewny na 100% ze jak nowy helper by zwyzywal jakiegos gracza odrazu dostal by lote

Zwłaszcza ostatnia akcja na ts i prowokacja młodego gracza - JAKA KURDE PROWOKACJA ? milczenie to prowokacja ?ty wiesz o tym ze po 1 ten mlody nas prowokowal tylko po to by moc sie poskarżyć hahahah zapytam sie kolegow czy maja z tego nagranie bo bede mial na cb to ze opowiadasz farmazony :)

"by mieć jakiś wpływ na swoje występki?" " Pomysły rzucane zwykle miały tło egoistyczne,"

1 godzinę temu, matheo0192 napisał:

Jestem na Nie

Brak kultury

Prowokacje  innych graczy 

Mała aktywność 

Nie tak dawno, niezwykłe budowle np.Szubiennice.

Po 1 jestes na nie bo twoja pani jest na nie 

po 2 brak kultury ? prosze poprosic nomiego o logi i SIE WYPOWIADAC 

mala aktywnosc bo dopiero wracamy od tego wipa juz nie pamietasz jak gralismy po 10h dziennie ?

szubienice tak jak pisalem u gory  nie tak dawno ? rok temu ?aha niezle panie S 0192

W dniu 23.02.2021 o 13:42, Anielka napisał:

szkoda ze sama zapomniałaś jak pisałaś na s5 o ss***u ku****w, a innym wypominasz ;)

W dniu 23.02.2021 o 19:32, N3ro napisał:

Jestem na tak 

+Pomaga 

+Aktywny przez większość wipe
+psycha mocna 

Przez większość wipe ? Ani razu jej nie widzialem zeby byla aktywna na chacie albo pomagała komuś gram kazdego wipe od jakiś 5miesięcy i nigdy jej na serwerze nie widziałem a siedzę z 16godzin dziennie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...