Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] 千丨ㄥ丨卩丨几口///<3

F1L1P1NO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum  - F1L1P1NO

Nick na serwerze - 千丨ㄥ丨卩丨几口///<3

Steamid- 76561198846328226

Imię- Filip

Wiek- 16

Mikrofon - Posiadam 

Mutacja - Jest od jakiś 2-3 lat

Znajomość regulaminu- 8/10 

Znajomość gry - 9/10

Czas jaki mogę poświęcić serwerowi - Zależy od tego czy nigdzie nie wyjdę. Jak nie wyjdę mogę poświęcić bardzo dużo czasu, jednak jak wyjdę to max 4-5h(bez znaczenia czy w tygodniu czy w weekend)

Czy pełniłem taka funkcje- Oczywiście, pełniłem takową funkcję na v1 s5 na waszej serwerowni.   

Coś o mnie - Chłopak o przeciętnej inteligencji lubiący wychodzić z domu i spędzać czas ze znajomymi. Interesuję się ładnymi szybkimi autami. 

Dlaczego ja - Iż gdyż ponieważ, na serwerze jest dużo osób, które wyzywają innych. Wczoraj nazwałem jakiegoś gracza debilem, jednak to było całkowicie świadome, ponieważ gracz ten obrażał serwer oraz administracje. Na pewno pomógłbym w sprawie cheatów v1, gdyż cheaty na v1 to była moja wina mogę się tym poprawić sprawdzając graczy za zgoda wyższej administracji.

Pozdrawiam Filip i życzę miłego dnia 

TEMAT NIE JEST TROLLEM

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] 千丨ㄥ丨卩丨几口///<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...