Skocz do zawartości

ap15x00

Użytkownik
    4
  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia ap15x00

Newbie

Newbie (1/14)

• Pierwszy Post Unikat
  • Conversation Starter Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

1. @ przemek3611 Chodzi mi o te plany wojskowe, które są dostępne w oficjalnej wersji Hurtworld poprzez które można wytworzyć Legendarne części do samochodu (poniżej podsyłam zdjęcie podglądowe) Kolory tych planów wojskowych to zielony, biały i czerwony.
  2. Zgłaszam propozycję zmiany, dotyczącą dodania planów wojskowych. Możliwość zdobycia takich planów w skrzyniach na hangarach. Możliwość wydobycia owego planu poprzez destrukcję głazu na wyspach. Możliwość dropu w Meteorydzie
  3. A może byście dodali? Fajnie by było wykorzystać cały potencjał gry ;D
  4. Cześć i czołem. Od dłuższego czasu nurtuje mnie jedno pytanie... Skąd wziąć plany militarne? Mam ponad 200 godzin w hurta, i ani razu nie udało mi się zdobyć owych planów. Ma ktoś jakieś sugestie?
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...