Skocz do zawartości

Marszol

Moderator HW
    619
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

62

Treść opublikowana przez Marszol

1. Kiedyś czas tp/home /warp był krótszy i zbytnio nikomu to nie przeszkadzalo teraz jest dość długi po jakiego grzyba jeszcze bardziej przedłużać skoro znam wiele osób których wkurza ta zmiana do dnia dzisiejszego a minęło już ponad rok od zmiany czasu TP itp Myślę że dobry pomysł zobaczyć ludzią jak to będzie bez tego wszystkiego postawić bliźniaka ma np 2 wipe pozdrawiam cieplutko
  2. Jak najbardziej na NIE według mnie i tak już za długo jest oczekiwanie na home itp.
  3. Jarek Gut chłop 

4. No i dark to wie jak to się robi Dziękujemy wszyscy
  5. Moja baza dalej stoi. Nie piszę to z tego powodu tylko z myślą o przyszłość
  6. Przychodzę z propozycją zrobienia wipe na s5 w ten piątek ponieważ moim zdaniem weekend przed świętami nie będzie dobry dla graczy. Tu coś tam coś i nie będzie czasu wejdź każdy chyba z nas wie jak z czasem jest przed świętami
  7. Np na" naszym " team speak byłby jakiś event. Ogłosić go na instagramie, komuś może się spodoba wejdzie zostanie na ts i zaprosi swoich znajomych.
  8. Twój nick / imię: Marszol Wiek: 17 Rodzaj współpracy: (czyli np co możesz robić np: live/filmy z serwera/reklama w mediach społecznościowych) dodawanie reklamy na insta story i Zachęcenie ludzi na serwery ts oraz Hurtworld Ile czasu zajmujesz powyższym: dużo czasu a to nie trzeba Czy już w ten sposób współpracowałeś: Nie Linki do materiałów: (czyli miejsca gdzie można ocenić Twoje prace / materiały z naszej sieci serwerów)...... Coś o sobie: Nie ma co pisać bo każdy mnie zna tutaj Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Bo wątpię że ktoś inny chciałby podjąć współpracę na platformie instagram.
  9. Marszol

Sprzedam się 😂

Sprzedaje się na instagramie! 41k follow na dzień dzisiejszy
  10. 9 @matheo0192poprosił na sprawdzenie, chomik dostał zawału i umarl
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...