Skocz do zawartości

Marszol

Moderator HW
    619
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

62

Treść opublikowana przez Marszol

1. Powiem szczerze że to nie nje wszyscy wiedzą gdzie znajduje się jakaś nowa lokacja jest w porządku. Dlaczego? Nie poznałeś mapy to twój ból że nie jesteś w stanie znaleźć np budy na fabryce
  2. Marszol

Odwołanie wiki

周五将会有大量玩家。
  3. A jeśli jest początek wipe i postawili meina powiedzmy że w 50%zabudowany i odro nie mają jeszcze
  4. Zadam pytanie autorowi Spada meteor ekipa powiedzmy 2 osoba idą spróbować coś ugrać. Powiedzmy że coś tam zdobyła mija rajd mod z meteoru i chuj wyteoac nie mogą jakoś bronić swojej bazy nie mogą. Co im zostaje pierdolnac quita bo nic im nie zostaje przez rajd mod na tepanie do bazy. Rozumiem co chcesz tą zmianą zmienić ale nie zawsze to będzie tak działać jak byś chciał bardziej tym zniechęcisz ludzi do gry na tym serwerze
  5. 10 betonów =10c4 Głupi przykład 10 c4 dla osób grające do max 3 os myślisz że to mało? Spójrz na to że nie każdy gra ekipa 10os A i dodając przy ścianach przesuwnych /sklejanych ceki lubią się bugowac co daje większą ilość na rajd danej bazy
  6. Pamiętaj matheo że grają też małe ekipy co na wipe 100 cek nie mają więc wygodniej im pikać bazy na krzyż gdzie ściana metalowa na 2 a metalowa ukosna na 1. Nie miejmy na uwadze tylko dużych ekip tylko małe oraz osoby grające we 2 albo solo bo takie również grają
  7. Wracając do tematu to może nie usuwać rc tylko zmienić resp wraków na krótszy.
  8. Jestem na NIE Dlatego? Proste ekipy 2/3osobowe za dużo wtedy nie popijają. Kiedyś ludzie budowali krzyże meiny na respach i się żyło.
  9. Grałem jak najbardziej i nie miałem problemu z znalezieniem wraku
  10. Jest to serwer 4fun X1000 masz kit auto więc w czym problem zrobić kolejne. Na takim serwerze usunięcie tej komendy nic praktycznie nie daje
  11. Przecież jano wystartowało a ludzie nadal tutaj a po 2 @ Truman235 to dla ciebie powód żeby teraz serwerownia hw69 robiła to co jano? Bo na to wychodzi z twojej odpowiedzi
  12. Takim czymś tego nie ominiesz w 100%nigdy
  13. A jest na serwerze (easy) dodawać taką funkcję? Myślę że nie. Argument? Wipe są w tygodniu i znajdzie się kilka osób co będą grały i miały czym pikać o 12 kolejnego dnia o c4 nie problem
  14. Jak ty rekrutujesz helpera który nawet podania nie napisał? A przynajmniej go nie widzę tak z czystej ciekawości 

1. KonDraT

KonDraT

Jest byłym helperem, zgłosił się zarówno do mnie jak i do właściciela i przeszedł rekrutację zgodnie z zasadami. 

2. Marszol

Marszol

Spoko pytam tylko 

15. 2h w kolejce ❤️

16. Tego się nikt nie spodziewał 

Screenshot_20231222_163022_com.android.chrome.jpg

17. Marszol

Zabawa X czy Y

Koks Kawa czy herbata
  18. Huhuha huhua nasza zima zła
  19. Myślę że wypalił by taki pomysł typu gracze z s1 nawet by tam grali jakby mało się działo na s1 kilka dni po wipe
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...