Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane]Zabronione Miejscówki

Kapselek

Pytanie

Witam,

Chciałbym wyjść z inicjatywą zablokowania miejscówki zwanej ,,Magazynem'' znajduje się on tuż przy respie na jesieni... Zostałaby ona zablokowana tak jak inne miejscówki na kange. Wszyscy wiemy, że teoretycznie jest ona nie do zrajdowania, łatwiejszym sposobem jest kanga, która jest niedozwolona na waszej serwerowni. Prosiłbym, aby ta miejscówka została całkowicie zabroniona. Pozostałe lokalizacje z tego typu bugiem zostały już wcześniej nie do osiągnięcia. Przeprowadziłem ankietę w tej sprawie wśród graczy(wystartowała o 23:35) [link poniżej] 

Kapselek

http://www.strawpoll.me/14943247/r

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Moge wiedziec dlaczego wypowiadają się tylko HELEPRZY Jointów? Dlaczego nie wypowie sie inny gracz?
A, chwila. Bo żadna ekipa nie da rady zrajdowac Jointów prócz nas 2? W sensie mnie i Kapselka?
Smieszni jesteście, to tylko gra a płaczecie strasznie, że zrobiły wam krzywde dwie osoby 3h po wipe ;)
No chyba że normiki boją się wyrwać bana tak jak my :) A później dziwicie sie, że tracicie graczy na serwerowni.
Na tym kończe swoje wypowiadanie sie w jakikolwiek sposób w Waszą strone, bo pierwsze: NIKT INNY SIE NIE UDZIELA drugie: NIE WIDZE ŻADNEGO SENSU W TYM CO MÓWICIE, 0 ARGUMENTACJI.
Wstyd jointy. WSTYD.
Wrócimy za wipe we dwóch i co? Dalej będziecie płakać i zgarniemy bana skoro dostaniecie rajdzik?
W takim razie czekam na piątkowego bana z fujarą w ręce, że tak powiem :) Wasz płacz jest cudowny. 
Nie pozdrawiam.
#Two soldiers army.

• Kierownik Hurtworld

Wstydem jest rajdowanie nie uczciwie. Ekipy nas rajdują, z różnym skutkiem ale uczciwie. Nie sztuką jest "wkulanie" się do bazy, na łatwiznę, bez wkładu, co to za frajda? Po co więc deto i c4?

Szczycisz się tym że miałeś odwagę "wkulać" się do bazy niczym drops. Zbieraj c4 i rajduj jak każdy.

Doskonale wiecie że ekipa Jont na serwerze jest "praktycznie zawsze" . Wykorzystaliście przerwę, kiedy inni wyszli, i wiedząc że za chwile znów ktoś będzie nawet nie mieliście czasu na rajd uczciwy. Bo na on bylibyście spaleni.

Ale przepraszam... Czy na off czy na on. Zawsze są pretensje. Więc stwórzmy pve. Budujcie zamki, "peace and love" pomagajmy bambikom i tak z survivalu zrobi się symulator życia, "ala" The Sims. Będziemy hodować owrongi, pokojowo nastawieni do świata.

• Właściciel

@Mosiovsky ale to nie ma znaczenia w wyniku czego się wtaczasz "na kangę" to nazwa potoczna tej metody, a nie użytych narzędzi i tak o tym myśl. @Anakin wzorowo to wytłumaczył i studiuj ten post :D

Turlanie się zostało wprowadzone, aby bardziej realistycznie pokazać moment wypadku, a nie wprowadzać kolejny sposób na wchodzenie w skały (które to jest uznawane powszechnie za bug gry, który w wersji v2 został naprawiony i jeśli się  z tym nie zgadzasz jesteś kompletnym trolem,/idiotą - wybierz). Ponadto, aby wchodzić w szczeliny dodaliby coś przypominającego czołganie się, a nie turlanie po skałach, nie uważasz :D ? Gra nie jest aktualizowana od dawana, także "pozostawienie tego przez developerów" to już takie argumentowanie na siłę, byle na swoją korzyść, to może jeszcze powiesz, że wszystkie istniejące cheaty do wszystkich gier istnieją tylko dlatego, że dev na to pozwolił? xD

I na koniec co do tej miejscówki.. Zbudować się w niej można całkowicie normalnie, a jedyny problem to taki, że są osoby, które potrafią ją zrajdować w nieosiągalny sposób dla uczciwego gracza nienadwyrężającego mechaniki gry. Także na ten moment nie znajduję istotnych argumentów, aby te miejsce blokować. A bugowanie jest nadal bugowaniem.

Mówisz ze  tylko JONTY sie wypowiadaja a dzieje sie tak ponieważ nikt z innych graczy nie chce sie wypowiadac natak idiotyczny pomysł.Miejscowka ta na kazdym serwerze jest dozwolona a to ze wam sie nie podoba to odrazu chcecie usuwac nauczcie sie zbierac na c4 i rajdujcie  jak kazdy a nie od tak zwanej 'kangi' a nie piszecie ze my płaczemy ze nasz zrajdowali na kange poprostu nie nawidzimy osob co nie umia w zwykly sposob zrajdowac baz.

Nie wiem czy mój komentarz pod tym postem ma jakiekolwiek znaczenie, ponieważ niektórzy gracze nie potrafią pojąć że jeżeli da się tą bazę zrajdować nie używając kangi, to nie ma sensu w ogóle coś robić odnośnie miejsca w którym ta baza została wybudowana. W takim momencie nikogo nie będzie obchodziło czy ona jest na kange czy nie. Wbicie tam na kangę można uznać za "dodatek".

Dnia 28.01.2018 o 12:30, Kapselek napisał:

EN- łuk tuż przy zimie obok napro też jest do zrajdowania mimo to został zablokowany ;) 

Anakin- mam dużo wiekszy staż w tę jakże cudowną grę, byłem w wielu dużych ekipach i nigdy nikt nie nazywał tej miejscówki JOINTY ta nazwa została widocznie nadana przez graczy mających 100h, którzy widzieli pare razy tam baze Jointów 

Magazyn dlaczego ta nazwa ? Bo własnie to przypomina ta miejscówka, farma, trzy mejny czy jaskinia róznież zostały nadane przez to jak wyglądają nie dlatego ze ktoś sie tam wybudował

To ja nwm co ty za ekipach grałeś ale ja mam 2000h i połowa ekip tak mówi z serwerowni hw69.pl wiec nie pozdrawiam :)

Teoretycznie bany są za rajd poprzez "kangę" My rajdując to nie użyliśmy ŻADNEJ  kangi. Wykorzystalismy do tego turlanie sie samochodem. A TO NIE JEST BUG. Bo gdyby było to bugiem, zostałoby naprawione przez deweloperów, prawda? :) Szkoda, że Jointy sie spłakały i załatwiły nam bana, gdy nas wipe temu w ten sam sposob zrajdowali jakos sie nie spłakaliśmy i zaczęliśmy grać dalej :) Moim zdaniem troche nie fair, do tego Helper Jointow wyrzucający z działu pomocy bez wysłuchania wytłumaczen i bez przedstawienia dowodów. COŚ PIĘKNEGO. Powiedział "Że mają dość sporo" dowodów na nas które z chęcią chciałbym ujrzeć. Bo nigdzie nie widze, żeby turlanie się poprzez wypadnięcie z auta bylo nazwane bugiem, POZA TYM Gdyby postać miała się tam nie zmieścić w postaci piłeczki to chyba by sie nie zmieściła prawda? Wnosze o unban naszej trójki, nie zrobiliśmy nic złego :) Kanga nie została użyta. Jeżeli serwer daje jakąś możliwość sprawdzenia tego czy została wykorzystana kanga, jakaś historia claimów czy cos takiego, to bardzo bym prosił o rozpatrzenie sprawy :) Pozdrawiam
#FTP!

Kick z CP bylo spowodowane wyzywaniem mnie mimo wielu prózb uspokojenia sie. A do rajdowanej bazy trzeba wejść na nogach  a nie    turlac sie jak "piłeczka       " Bo nigdzie nie widze, żeby turlanie się poprzez wypadnięcie z auta bylo nazwane bugiem, POZA TYM Gdyby postać miała się tam nie zmieścić w postaci piłeczki to chyba by sie nie zmieściła prawda? "

Gdyby miała sie nie zmiescic to by sie nie przecisnęła ;) Nie wyzywałem Ciebie, prosze kolejny raz o dowody. :) Po trzecie, stawianie skrzynek w skałach to też bugi. PODOBNO ZA BUGI JEST BAN

Gdyby turlanie sie byłoby uznawane za bugowanie to prawdopodobnie by tego nie wprowadzili, ponadto deweloperzy wiedzieli, że gracze znajda sposob na dostanie sie do szczeliny w taki sposob, pragne zaznaczyc ze jezeli szczelina jest mniejsza niz nasza postac, to się tam nie wcisnie. Gdyby to było uznawane za bug ze strony deweloperów to chyba by tego nie wprowadzali co? W dalszym ciągu apeluje o unbana.

• Kierownik Hurtworld

Nie wyrażam zgody na zablokowanie tej miejscówki.  Bylibysmy jedyna serwerownia która ją zablokowała.  To raz a dwa. Ta miejscowke mozna zrajdowac. I nie tylko na kange. Kanga to pójście na łatwiznę. 

Temat skrzynek był poruszany. Jest dojście.  Można otworzyć.  Zbić.  Okraść.  To może stać. Sprawę poruszalismy na zebraniu.

Miejscówka ma 2 wejscia w tym 1 na tzw "kange" i czy wepchniesz sie kangą czy wturlasz autem określenie na "kangę" określa sposób rajdowania... Miejscówa jest do zrajdowania normalnym wejściem tylko że jak ktoś nie umie zebrać z 100 c4 to rajduje na "kangę".. .. Blokowanie tej miejscówki to jeden z durniejszych pomysłów na forum.... Ankieta nie złożona na naszym forum to szczerze koło dupy mi wisi...

1. Mosiovsky deweloperzy już nie naprawiają tej gry na item v1 więc jak mają ci niby to naprawić.

2. Ta miejscówka to nie "magazyn" jak przytoczył Kapselek tylko JONTY

3. Zwijanie się w kulke to bugowanie i nie znaczy czy kangą autem czy też quadem. To zawsze jest bugowanie się tak zwane "kangą"

4. Jestem jak najbardziej za tym żeby tej miejscówki nie zablokowywać ponieważ jest ona do zrajdowania i nie znaczy na ile c4.

Pozdrawiam administrację ?

EN- łuk tuż przy zimie obok napro też jest do zrajdowania mimo to został zablokowany ;) 

Anakin- mam dużo wiekszy staż w tę jakże cudowną grę, byłem w wielu dużych ekipach i nigdy nikt nie nazywał tej miejscówki JOINTY ta nazwa została widocznie nadana przez graczy mających 100h, którzy widzieli pare razy tam baze Jointów 

Magazyn dlaczego ta nazwa ? Bo własnie to przypomina ta miejscówka, farma, trzy mejny czy jaskinia róznież zostały nadane przez to jak wyglądają nie dlatego ze ktoś sie tam wybudował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...