Skocz do zawartości
  • -1

[Przyjęte]Zrajdowali mnie kangą

Bartekaczu

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie nie jest!

Mam dowody. Odzyskam bazę?

I czy mogl bym dostac bazę tych co rajdowali bo przeniesli itemki

Hurtworld Screenshot 2018.09.16 - 21.48.49.19.png

Hurtworld Screenshot 2018.09.16 - 21.48.53.27.png

Hurtworld Screenshot 2018.09.16 - 21.49.02.63.png

Hurtworld Screenshot 2018.09.16 - 21.49.19.43.png

Wystarczy? Drzwi dodali sami to bylo zabudowane wszystko.

Rajdowała ekipa gold

Ale dlaczego na kazdym wipe jest to zablokowane a na tym nie? mogę załączyc screen z młotkiem w ręku

1310464797_HurtworldScreenshot2018_09.16-21_54_53_23.thumb.png.77397fba3d884e1053ead6848a80a55d.pngNormalnie młot wpada do eq

Jeśli się da to prosze danie ip bana poniewaz oni  nie maja kupionego hurta i zawsze moga zmienic konto..

Liczę na zwrot bazy a takze oddanie bazy tych co mnie rajdowali ponieważ zapewnie wzieli wszystko do swej bazy na wiatraku.. jest jakis helper ktory by mi dał totemy od mojej bazy?

• Właściciel
15 godzin temu, Bartekaczu napisał:

na każdym wipe kiedy brało sie młotek/c4 to wpadalo automatycznie do eq a na tym nie

14 godzin temu, Bartekaczu napisał:

na kazdym wipe jest to zablokowane a na tym nie? mogę załączyc screen z młotkiem w ręku

No bo nigdy nie było? Jesteś pewien, że grałeś na naszych serwerach?

Hmm, to w koncu rajd kanga jest zabroniony czy nie?

14 godzin temu, HabaBaba napisał:

Na s5 bodajże jest zablokowane rajd na kange 

Jeśli rajd na kangę zabroniony to zacznicie działać.

Ponieważ ja sie czuje poszkodowany jesli helper mowi ze rajd kanga jest zablokowany to ktos powinien zacząc działac.

A nie ze zadajecie zbedne pytania dowody mam wszystko jest wystarczy cos zrobic nie?

na screenach wyraźnie widac kangę w magazynie.

Wystarczy sprawdzic kto jest na totemie.

15 godzin temu, Neyst napisał:

Rajdowanie na kange jest zakazane. Masz jakieś dowody, że Cie zrajdowali ?

albo jestem ślepy albo nie widać na żadnym ss kangi 

gdybyś czytał regulamin lub tabele kar to byś wiedział że jest zabronione ale widać że nawet nie spojrzałeś na żadne z tych

na ss nie ma wystarczających dowodów np kto mógł to zrobić bo samochód mógł zostać przejęty w pvp car czy cos na bo nie tam chyba z tego co pamiętam komendy na usuwanie claima z pojazdu

bodajże jak próbujesz sie turlać to zabija pod skałą ale jak to jest dokładnie nie wiem bo nie rajduje na kange ani nie jeżdżę kangą więc ciężko mi określić jak to teraz wygląda

tak dla wiadomości nie ma takiego stanowiska jak Admin więc  totemy mogą sprawdzić tylko najwyższe rangi czyli Kierownik i Właściciel  

odzyskanie bazy jest  możliwe ale odzyskanie itemów to inna bajka juz a zwłaszcza przejęcie bazy wroga to już kompletny absurd ale o tym zdecydował by juz ktoś z wyżej wymienionej wyższej administracji

tak zabija ale da się tam wejsc bo probowalem na swojej baze... przed budowaniem.

Hmm, twierdzisz ze was oszukuje i ustawilem wszystko?

dla mnie to są wystarczające dowody zobacz na screena nr.4

Baza jest cała myślisz ze to jest przypadek ze mejn jest cały ale tylko wejscie na kange jest zrajdowane i stoi tam auto????????

a tak wgl to zawsze jak zaczynam grę na serwerze to czytam regulamin wiec wypraszam sobie.

Jakie ty chcesz dowody człowieku? Wystarczy wejsc i zobaczyc kto jest na totemie ja nwm jakie dowody chcesz jeszcze.

Mam kolejny dowod ze baza jest moja mozecie zobaczyc wszystkie zajete quboidy ze ja mam tam autoryzacje. 

kolejne czy jak pokaze wam screen ze wszystkimi autami i beda one w ich garazu to bedzie dowod ze to oni rajdowali czy dalej nie chce wam sie wchodzic na serwer i wymagacie zebym sam wjechal tam kanga chociaz nie moge bo nie mam autoryzacji w scianie obok i nie ma jak sie rozpedzic? tak wgl jesli chcesz wejsc na kange do magzynu to sie nie turlasz tylko wjezdzasz bo zabije cie plugin.

A i takie pytanko po co są helperzy skoro nic nie mogą?

Albo dlaczego odpisuje mi admin ts3 a potem pisze ze i tak nic mi nie pomoze?

Prosze napisz mi jakie dowody ty wymagasz bo dla mnie to wystarcza a jesli uwazasz ze wszystko jest ustawione to moze wejdz na serw i spytaj sie ich czy z nimi gramy bo nie rozumiem teraz o co ci chodzi dla mnie wystarczy dac im bana.. jesli bylo by to ustawione to bym tego nie chcial a z reszta po co mam ustawiac ze mnie zrajdowali jak wiem ze i tak nie dostane jakiejs rekapesaty czy cos?

i mozna by bylo szybciej odpisywac? przeciez nie macie 50 wiadomosci na minute tylko 1 na 1 dzien...

Hmm jesli nikt nie moze mi pomoc to po co jestes taki ty? jesli mozesz zrobic tzw gówno jak nie mozesz mi pomoc co po co probujesz? Chcę zeby odezwał sie ktos kto jest w stanie zrobic cokolwiek a nie dyskutowac o czyms co jest jasne na ss wystarczy wejsc na noclipie do jeb**** bazy i sprawdzic kto jest na totemie a nie wymagacie zebym dal wam szczegolowe info kto kiedy i gdzie.

54 minuty temu, Bartekaczu napisał:

Hmm, twierdzisz ze was oszukuje i ustawilem wszystko?

wskaż miejsce w mojej wypowiedzi gdzie stwierdziłem to co wypisujesz?

piszesz jakies bzdety nie poparte niczym i nie wiem po co unosisz się w poście 

jeżeli chcesz coś tym osiągnąć to nic ci nie da

56 minut temu, Bartekaczu napisał:

i mozna by bylo szybciej odpisywac? przeciez nie macie 50 wiadomosci na minute tylko 1 na 1 dzien...

administracja to nie roboty i każdy ma swoje życie prywatne . nie musimy po 1 sekundzie odpisywać ani nic w tym stylu 

admin ts to po części administracja a po za tym @Neyst był helperem więc może się wypowiadać w sprawie hurtworld bo to forum i każdy może się wypowiedzieć jeżeli ma wiedzę odnośnie hw

58 minut temu, Bartekaczu napisał:

a tak wgl to zawsze jak zaczynam grę na serwerze to czytam regulamin wiec wypraszam sobie.

20 godzin temu, Bartekaczu napisał:

Czy rajdowanie na kangę jest dozwolone?

z tego co widzę zadając pytanie na samym początku to chyba nie znasz ani regulaminu ani tabeli kar bo mimo iż twierdzisz że znasz to i tak pytasz o coś co powinieneś wiedzieć po ich przeczytaniu

Godzinę temu, Bartekaczu napisał:

A i takie pytanko po co są helperzy skoro nic nie mogą?

helperzy są od pilnowania porządku na czacie i na serwerze jednak ani oni ani mod nie ma dostępu do komend które pomogły by w tej sprawie dlatego w swojej wypowiedzi wspomniałem o rangach najwyższych którzy te komendy posiadają 

kolejne czy jak pokaze wam screen ze wszystkimi autami i beda one w ich garazu to bedzie dowod ze to oni rajdowali

jak już pisałem auto to nie dowód bo mógł zostać przejęty przez inną ekipe 

naucz się czytać co pisze 

Prosze napisz mi jakie dowody ty wymagasz bo dla mnie to wystarcza

dowodem jak pisałem przed chwilą nie jest samochód ani claim na kandrze

dla mnie wystarczy dac im bana..

aby dać komukolwiek bana a zwłaszcza za rajd na kange potrzebne są mocne dowody na daną ekipe (do tego musze mieć np ss totemu lub potwierdzenie od osoby z wyższej administracji która wleci i sprawdzi go)

Hmm jesli nikt nie moze mi pomoc to po co jestes taki ty?

jako mod jestem podobnie jak helper do pilnowania porządku na wszystkich serwerach (a nie na jednym jak mają helperzy) i zajmować się sprawami które mogę wyjaśnić przy użyciu swoich komend np. rozstrzygać spory na serwerze lub nadac kare na osoby którym mut na 3h to za mało itp

jesli mozesz zrobic tzw gówno jak nie mozesz mi pomoc co po co probujesz? Chcę zeby odezwał sie ktos kto jest w stanie zrobic cokolwiek a nie dyskutowac o czyms co jest jasne na ss wystarczy wejsc na noclipie do jeb**** bazy i sprawdzic kto jest na totemie a nie wymagacie zebym dal wam szczegolowe info kto kiedy i gdzie.

jestem także od tego by przyjmować takie problemy i próbować rozwiązywać a w razie jak nie ma wystarczających dowodów na dana ekipe to musi tutaj wkroczyć osoby wyżej ode mnie w hierarchii

i nie używaj wulgarnych słów ani cenzury bo to tylko pokazuje twoje podejście do nas jako administracji i ogólnie jak odzywasz sie do innych 

ja nie pisze nic takiego bo staram sie wziąć to na poważnie a ze względu na brak możliwych opcji (braku uprawnień) muszę po prostu jakkolwiek zareagować i w razie czego odesłać te sprawe wyżej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...