Skocz do zawartości

Bartekaczu

Użytkownik
    43
  • Ostatnia wizyta

Treść opublikowana przez Bartekaczu

1. Nie można by było zmienić tego na po prostu zatrzymanie w miejscu? Łamanie nogi jest strasznie denerwujące dla osób które potrafią robić bh bez skryptów albo z góry co jest bardzo łatwe nawet dla nowych graczy.
  2. Chodzi o wchodzenie do góry budując małe ścianki pod sobą. A jeśli da się dodać nową mapę to napewno zachęciło by osoby do gry. Z mojego nie wielkiego doświadczenia wiem że ludzie często zaraz po starcie kończą wipe ponieważ inni zajmują im miejscówki bądź wysadzają ich c4 z kitów. Ewentualnie po prostu przeszkadzają wymuszając tym brak chęci do dalszej gry.
  3. Dzień dobry administracjo kochanych serwerów hw69 oraz dropków również z hw69. Szybka noc bo to nie jest trudniej tylko wkurza. Żelazne sufity eliminują limit budowy. Serwer x3 ale nie drop kolorków po 3 tylko od 3 do 9. Częstrzy drop deto nie jak na s5 oraz częstrze respienie skrzynek. Większy drop deto zlikwiduje problem sklejanych ścian na które narzeka tyle osób. Brak łamania nóg podczas bh a zastąpić to zatrzymywaniem się po kilku strefach ponieważ istnieje z tym bardzo wiele bugów takie jak boostowanie się ściankami. Aktywna moderacja (polecam się). Dodanie bardziej niestandardowych miejsc na meteor. Ograniczenie lagów które niestety pojawiają się na innych serwerach niż s1 w mniejszym czy większym stopniu. Ps: na serwerze non steam raczej nie da się zrobić mapy customowej chyba że z przerobionym clientem. Pozdrawiam weteran dropow na hw69.pl znany jako Rafonurek
  4. Wydaje mi się że gdyby na s5 byłaby szybka noc ludziom lepiej by się grało
  5. Odpisz na moje pytania.

1. przemek3611

przemek3611

jak przestaniesz wyzywać i dorośniesz do tej gry i nauczysz się szacunku do innych 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...