Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Wipe na s5

Matheo0192

Data WIPE na serwerze s5 (x3)  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy WIPE na s5? (Można głosować na kilka odpowiedzi)

• bez zmian w sierpniu
    • są lagi możliwe szybko
    • za dwa tygodnie (piątek 30 czerwca)
    • za tydzień (piątek 23 czerwca)
    • za 2 dni (wtorek 20 czerwca)

Pytanie

Proponuje zrobić  wipe na s5 ponieważ zmniejszyło by to lagi oraz zwiększyła by się ilość graczy na serwerze.Oraz proponuje zwiększyć drop z meteoru ponieważ czasami przy 50 osobach nawet deto nie wyleciało a żeby przejąc  meteor wystrzelałes 50 ammo a dostałes z meteoru 6 ammo gdy drop by byl większy wiele osob by chodziło na meteory i by bylo ciekawiej.Można by było zrobić ze niemożna się tepac oraz home ustawiać dzięki temu były by rajdy na online oraz ciekawiej by było.. 

Rekomendowane odpowiedzi

jestem za Nie...ponieważ bez tepania i homa wiele osób zrezygnuje z gry bo komu by sie chciało biegać wszedzie cały czas.... tak samo wipe to kiepski pomysł ponieważ wiele osób gra i nie chciało by żeby tak o nagle zaczynać od nowa gdy dopiero co sie wybudowało i konkretnie. Ja jestem za tym,aby w momencie gdy bazy są zrajdowane i totemy zniszczone żeby ktoś poprostu usówał pozostałości to zmniejszyło by lagi jak i zapewne bugi  :) pozdrawiam :)

dlaczego?? wipe powinien być tak jak jest ustalone czyli w sierpniu.
i zapewne wielu graczy by sie zirytowało gdyby nagle był wipe wczesniej ponieważ juz coś tu osiągneli ...nie dziwie sie że chcesz wipe stracic tyle baz w tak krótkim czasie ....

Jestem za tym żeby było tak jak jest tylko żeby ktoś usówał resztki pozostałości po zrajdowanych bazach :)

??/ że jak? jak wchodze nie tyl;ko ja na serwer to pisze ze w sierpniu wiec o co chodzi?

niech zostanie do sierpnia tak jest dobrze

pozatym dlaczego tak chcesz tego wipe skoro i tak tak jak i Ty tak i inni helperzy bardzo rzadko wchodzicie na serwer co też robi troszke swoje bo sie robi syf na czacie głównie . Rozumie,że macie co robić ale jednak wciąz brakuje kogoś na s5 :)

Dnia 16.06.2017 o 02:34, eGzO napisał:

Jestem za nie, ale jeżeli chodzi o pozostałości po bazach, to może helper usunąć zależy jak mu się będzie chciało. Co do usunięcia home i tpr jest chyba taki serwer jak s2 classic bez tp i home to po co inne zmieniać.

Jak wyobrażasz sobie ten serwer bez tp i home???  Ma to przyciągnąć więc osób na serwer?  No nie wydaje mi się.... A to że gra mniej osób to powód odejścia 3 wielkich klanów (JONT, WiFi, TWD),  ponieważ zostali oni zrajdowani. Więc twoje argumenty są nieuzasadnione i serwer powinien pozostać bez zmian tak jak wipe. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...