Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Unban Dla Ekipy Wolf

OmG

Pytanie

Witam . Chcialbym wszystkich przeprosic za ostanie wybyki  prosić o unbana dla ekipy Wolf , Wiem zachowalisy sie nie stosownie do regulaminu i wielokrotnie były z nami problemy  czy to o niesłuszne muty czy o jakies wyzwiska do ekip przeciwnych , Jako Lider  owej ekipy chciałbym znowu  zagrac na serwerze s1 ale starym składem który bym naprawde OK , Starzy wyjadacze  napewno pamietają . Ogólnie chcemy zakonczyc kariere w tej Grze i to byl pierwszy serwer na którym żesmy sie złączyli . 

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, EymiAyame napisał:

Neyst Robaczku może i masz rację ale weź też pod uwagę fakt,że potrafili przeprosić i przyznać się do błędu. nie ukrywając ze mną mieli największy problem i jednak widzisz ? mimo tych wszystkich przykrości i nie miłych sytuacji potrafię być za tym by dać im szanse :) 

Eymi proszę Cię... 

Polowa osób co się tu wypowiada nie zna sytuacji.

Drogie Wolfy, przypomnę wam sytuacje jak codziennie wyzywaliscie Jonty,Thc i inne ekipy.Na serwerze połowa z was miała w nickach JJ oraz pisała to na czacie.Nie wspomniałem jeszcze o prowokacji,kiedy zabiliście obojętnie kogo z jakiejś ekipy,był spam od wszystkich z waszego clanu ze jesteśmy ez, kaj itemy,sell ubrania marki jont i tym podobne.Mieliscie mnóstwo szans,ale ich nie wykorzystaliście.

@mesajah @Motorider byliście wogole kiedyś na s1 albo znacie sytuacji jaka się odbyła ?

no to jest proste jesli jeszcze raz się sytuacja powtórzy to już lotka perm., bez możliwości unbana. Skoro OMG potrafił przeprosić i poprosić o unbana uważam,że można dać im szansę.  i tez jestem świadoma tego,że to może być błędem ale jak już panowie wyżej wspomnieli każdy zasługuje na szansę. Możliwe,że po takiej przerwie nie grania tu coś zrozumieli i będą zachowywać się w porządku. 

Gdyby nie zalezalo im na grze na tej serwerowni nie było by wgl tematu :) 

1 minutę temu, Neyst napisał:

Eymi proszę Cię... 

Polowa osób co się tu wypowiada nie zna sytuacji.

Drogie Wolfy, przypomnę wam sytuacje jak codziennie wyzywaliscie Jonty,Thc i inne ekipy.Na serwerze połowa z was miała w nickach JJ oraz pisała to na czacie.Nie wspomniałem jeszcze o prowokacji,kiedy zabiliście obojętnie kogo z jakiejś ekipy,był spam od wszystkich z waszego clanu ze jesteśmy ez, kaj itemy,sell ubrania marki jont i tym podobne.Mieliscie mnóstwo szans,ale ich nie wykorzystaliście.

@mesajah @Motorider byliście wogole kiedyś na s1 albo znacie sytuacji jaka się odbyła ?

Tak grałem na s1 sporo czasu pod innym nickiem ale chodź nie znam całej sprawy zostałem poproszony o wypowiedzenie się, według mnie nawet najgorszy wróg zasługuje na drugą szansę. 

Zrobicie jak chcecie. Ja się wypowiedziałam już bo uważam,że mam tez coś do powiedzenia. moje zdanie jest takie,żeby dac chłopakom szansę ... 
jeśli cos odwala dostana permy na taki uklad można pójść przecież...
więc nie rozumię dlaczego tak się uczepiliście na nie ale nie chce w to wnikać ja juz swoje powiedziałam..
Milego dnia

N3V jak i Neyst zle chyba przeczytaliscie co napisalem i wy tez tego skladu nie znacie :] nie znaci 5 starych wolfów malo kto ich zna dlatego napisalem starych wyjadaczów , chcemy pograc kilka wiipe na luzie , jesli bedzie cos nie tak z nami sam przyjde i poprosze o bana dla siebie nawet jak nic nie zrobie.. a tez 2 sytuacja  nie mielismy w nickach JJ tego sobie nie przypominam , wsumie wiem ze nabroilismy ale sami przyznacie ze zaciekłosc po miedzy nami byla ostra . 

Czytam i patrze co tu sie dzieje, i skoro osoby nie znające tematu totalnie, które zostały "poproszone o wypowiedzenie sie" ( zapewne przez "Eymi" bo jak że by inaczej 😂 ) w danym temacie mogą sie udzielać, to wychodzi na to że ja moge tym bardziej, a więc :)

Gracz który napisał posta, troche lipnie, ma 25 lat w dodatku jak sam wspomniał jest liderem ekipy/grupy, więc ma dawać przykład, a jedyne co ja tam widze to totalną porażke i dziecinne zachowanie kogoś nie odpowiedzialnego i nie zasługującego na bycie liderem.

Założe sie że nieraz ten klan wlazł helperom i moderatorom za skóre, i myśląc że po jednym poście wszystko naprawią,tak to nie działa, ludzie sie nie zmieniają, tym bardziej na takich grach jak HW, pięć minut będzie dobrze i wystarczy że ktoś raz ich zabije lub tym bardziej zrajduje to znów będzie dziecinne obrażanie graczy. Już nieraz to przerabiałem na serwerach i jest to potwierdzone info ;)

Matheo0192 fajnie pisze i zgadzam sie z tym zupełnie.

Następnie, mnie nie interesuje kto jest w ekipie wolf jacy wyjadacze, jacy gracze itd, mnie obchodzi tylko to że (z tego co czytam) nieraz ta ekipa złamała regulamin, nie dostosowała sie do poleceń osoby funkcyjnej, "truli tyłki" na centrum pomocy i wiele innych co nie musze wymieniać,  gdyż te osoby które widziały sytuacje będą wiedzieć o co jeszcze chodzi.

Rozśmieszył mnie tekst napisany w komentarzu przez właściciela tego iż posta cyt. "

jesli bedzie cos nie tak z nami sam przyjde i poprosze o bana dla siebie nawet jak nic nie zrobie.. " no więc uważam że już nie musi przychodzić i prosić o co kolwiek bo itak bana ma hehe 😂 a nawet by nie przyszedł i nie poprosił o bana na samego siebie, co za normalna osoba by tak zrobiła? Ja napewno nie ;)

A dokładniej co mam na myśli, to to że rozumiem niech ktoś dwa może trzy razy zrobi coś złego i wkońcu sie nauczy i oduczy tego robić, ale skoro po przeczytaniu posta jak i komentarzy można stwierdzić że to nie był jednorazowy wybryk tylko powtarzający sie cały czas no to sory, takie osoby i klany nie mają powodu żeby im wybaczyć co kolwiek.

Oczywiście nie znam klanu wolf i nikogo z tego posta z komentarzy prawie, więc moją opinie kieruje na poziomie neutralnym ale itak jestem na nie, tak jak napisałem już na początku dlaczego.

Ostatnia sprawa to już poza tematem, wcześniej widziałem więcej komentarzy pod tym postem z kłótnią Eymi z innym forumowiczem (zapomnialem nicku wybaczcie), wspomne tylko że to nie czas i miejsce na wasze pojazdy, tym bardziej że Eymi złożyła podanie na helpera na s6 w którym pisała że już sie tak nie przywiązuje do gry, bierze gre na lajcie i nie będzie siedzieć 24h, więc nie może sobie pozwolić na tego typu kłótnie skoro chce być osobą funkcyjną.

Dziękuje za uwage 

PsYcHoL 💪

Psychol i tu jesteś w błędzie bo to nie ja poprosiłam o wypowiedzenie się chłopaków w tym temacie!!!!
Haba wszedł do nas na kanał i powiedział żebym się wypowiedziała w tym temacie bo jakby nie było ja tez mam coś dopowiedzenia zwłaszcza,że ja miałam coś wspólnego z tą sytuacja !! Nie wiesz to się nie wypowiadaj i nie pisz głupot,że to ja ich poprosiłam o wypowiadanie się !!!!

Mówisz,że ludzie się nie zmieniają ?? Ty jakoś potrafiłeś się zmienić :) więc dlaczego oni nie mogą??
ładnie napisane :) ale proszę o nie wypisywanie czegoś o czym się nie wiem tak jak wspomniałam nie ja po prosiłam o to by się wypowiedzieli..gdybym miała kogos poprosić to odezwałabym sie do ludzi , z którymi grałam i mieli do czynienia z z dana sytuacją jak i ekipą Wolf 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...