Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Tommy

xTommyx

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: xTommyx
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Tommy hw69.pl
  • SteamID76561198209588491
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: TEAM
  • Imię: Tomek
  • Mikrofon: Novox nc-1 
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: pare-parenaście godzin
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, lecz nie w hurtworldzie
  • Coś o sobie: Mam na imie Tomek, jestem z Małopolski, interesuje sie motoryzacja, w wolnym czasie oprocz gry w hurtworlda jezdze na motocyklu. W hurta gram od 2016 roku z przerwami. Jestem mily i pomocny :) Błędow ortograficzny nie robie oraz umiem sie zachowac.
  • Dlaczego Ty:  Gram dużo na tym serverze, czasami ponad 10h potrafie pomagac graczom i grac uczciwie. Myśle, ze przyda sie osoba, ktora bedzie praktycznie caly czas na serverze, poniewaz gdy nie ma zadnego helpera na serverze, na czacie jest ,,syf''. Oczywiście popelniam bledy jak kazdy czlowiek, lecz staram sie robic ich jak najmniej i wycigac z tego wnioski.
  • !Dark! zmienił(a) tytuł na [HELPER] Tommy
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] Tommy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...